Touchpad Pro

Discussion in 'iOS Jailbreak & Cydia' started by Relic073, May 25, 2008.

  1. Relic073

    Relic073 New Member

    Joined:
    Feb 11, 2008
    Messages:
    412
    Likes Received:
    2
    Device:
    iPhone 4 (Black)
    Ok guys well i need help...i followed all the instructions that the website game me and well i still cant connect to my pc....im running Windows Vista.....and i have wireless network....runs through a rouer and i cant connect to it through touchpad pro...can someone plz help me....and i do have Tight VNC installed.....i also tried the No-IP DUC program..and it didnt work for me....pz help

    Please Register or Log in to view images

  2. jelrock

    jelrock New Member

    Joined:
    Feb 28, 2008
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    try turning off media sever...
  3. stabbyjoe12

    stabbyjoe12 Member

    Joined:
    Jan 5, 2008
    Messages:
    972
    Likes Received:
    6
    Device:
    iPad w/ 3G
    go to control pannel and turn on remote desktop
    1 person likes this.
  4. Relic073

    Relic073 New Member

    Joined:
    Feb 11, 2008
    Messages:
    412
    Likes Received:
    2
    Device:
    iPhone 4 (Black)
    thatnks allot dude...+rep

    Please Register or Log in to view images

    1 person likes this.
  5. stabbyjoe12

    stabbyjoe12 Member

    Joined:
    Jan 5, 2008
    Messages:
    972
    Likes Received:
    6
    Device:
    iPad w/ 3G

Share This Page