Touchpad help

Discussion in 'iOS Jailbreak & Cydia' started by xcheetahx123, Jun 14, 2008.

  1. xcheetahx123

    xcheetahx123 New Member

    Joined:
    Dec 5, 2007
    Messages:
    56
    Likes Received:
    1
    Ok, ive followed lots of vids and tuts, and all my settings are correct, but i have a cracked version.
    anytime i try to connect all it does is say connecting to server...
    it never connects
    plz help
  2. SUPERBXD

    SUPERBXD Member

    Joined:
    Jan 16, 2008
    Messages:
    932
    Likes Received:
    14
    Device:
    iPhone 5 (Black)
    download , WinVnc or TightVnc and configure the server details.
  3. xcheetahx123

    xcheetahx123 New Member

    Joined:
    Dec 5, 2007
    Messages:
    56
    Likes Received:
    1
    im using tightVNC and i configured to details
    i think my password keeps changing, or does it always display 8 stars?
  4. iTouch532

    iTouch532 Well-Known Member

    Joined:
    Dec 10, 2007
    Messages:
    2,710
    Likes Received:
    30
    Device:
    iPod touch
    Delete it download it again. make sure you have the server installed.

    Open the server change the password there twice on both blanks.

    Click save

    then on your iPod make sure your connected to the same IP that shows on your icons on the lower right corner

    type in any name for it, and then type the IP address and the password

    It will take forever to connect but eventually it does.
  5. dsassun22

    dsassun22 New Member

    Joined:
    May 4, 2008
    Messages:
    78
    Likes Received:
    1
    Device:
    iPod touch
    I've tried like xcheetah and am still getting a connection failed message. Does it matter that I have COMODO Firewall Pro and if so what do I change/add?
  6. iTouch532

    iTouch532 Well-Known Member

    Joined:
    Dec 10, 2007
    Messages:
    2,710
    Likes Received:
    30
    Device:
    iPod touch

    or you could also try downloading the Un-craked version. And then Buy it.

    Maybe that will work better.
  7. xcheetahx123

    xcheetahx123 New Member

    Joined:
    Dec 5, 2007
    Messages:
    56
    Likes Received:
    1
    i tried to use the uncracked version, but it still wont connect, maybe it takes a while the first time. Im just gonna leave it for a night
  8. redjoker5

    redjoker5 Banned

    Joined:
    Jan 4, 2008
    Messages:
    224
    Likes Received:
    0
    that has nuthing to do with an app working or not.

    but hey cheetah, do you use a router to connect to the internet? bekause if you do you will need to forward the VNC ports so the ipods incomming connection gets directed to your computer.
  9. iTouch532

    iTouch532 Well-Known Member

    Joined:
    Dec 10, 2007
    Messages:
    2,710
    Likes Received:
    30
    Device:
    iPod touch
    Yeah I know My friend.

    And about the Router I use a Router and no problems, I think you will never find the solution.

    But that's just my Opinion.

    what you can also try though, is go on another computer and install the software and then try again.
  10. xcheetahx123

    xcheetahx123 New Member

    Joined:
    Dec 5, 2007
    Messages:
    56
    Likes Received:
    1
    well, b4 screenview, i had it and i thought it was pointless, so i got rid of it. It worked then
    then when screenview came out, i thought it would be wroth something so i got the cracked version and now its not doing anything. How do i forward VNC ports?

Share This Page