Total Commander Help please

Discussion in 'iPod touch' started by iPodTouchEdwards, May 9, 2008.

  1. iPodTouchEdwards

    iPodTouchEdwards New Member

    Joined:
    Dec 11, 2007
    Messages:
    943
    Likes Received:
    23
    I know my way round FTP Clients but HOW THE f*** do i log into it without Wifi?
    I have no idea what to put into the Host name etc as it asks for something, i have looked on youtube but that doesnt have anything like this and all the videos are shocking.
  2. Joe Rossignol

    Joe Rossignol Community Manager Staff Member

    Joined:
    Jan 9, 2008
    Messages:
    11,500
    Likes Received:
    1,268
    Device:
    iPhone 5 (Black)
    Don't bump threads!

    Total Commander, as far as I know, requires a Wi-Fi connection. You are wondering what to put as a Host name, that's typically where you would put the iPod touch's IP Address. This can be found when connected through Wi-Fi, and clicking the blue arrow on the connection you're connected to, and looking at the number given for 'IP Address'. It should be something such as 192.168.. continued.
  3. iPodTouchEdwards

    iPodTouchEdwards New Member

    Joined:
    Dec 11, 2007
    Messages:
    943
    Likes Received:
    23
    apologie accepted

    Please Register or Log in to view images


    I have been told u can log into total command without wifi.
  4. Joe Rossignol

    Joe Rossignol Community Manager Staff Member

    Joined:
    Jan 9, 2008
    Messages:
    11,500
    Likes Received:
    1,268
    Device:
    iPhone 5 (Black)
    Oh, my apologies, I don't know how to do that.
  5. iPodTouchEdwards

    iPodTouchEdwards New Member

    Joined:
    Dec 11, 2007
    Messages:
    943
    Likes Received:
    23
    lol well anybody else can help me out here?
  6. Touchnoob0211

    Touchnoob0211 New Member

    Joined:
    Oct 24, 2007
    Messages:
    560
    Likes Received:
    6
    Device:
    3G iPod touch
    lolllll


    you dont need to log in at all using total commander, its like using explorer in windows.

    just plug your ipod in and have tc installed with the plugin. its a .wfx or something like that, theres a thread on how to use total commander, look in the wiki.

    theres no logging in, but the downside of tc is thatyou cannot set permissions, but it is the fastest way to transfer anything.
    1 person likes this.
  7. Joe Rossignol

    Joe Rossignol Community Manager Staff Member

    Joined:
    Jan 9, 2008
    Messages:
    11,500
    Likes Received:
    1,268
    Device:
    iPhone 5 (Black)
    Thanks for answering the question in more detail, i'm not too familiar with Total Commander.
    +Rep
  8. Touchnoob0211

    Touchnoob0211 New Member

    Joined:
    Oct 24, 2007
    Messages:
    560
    Likes Received:
    6
    Device:
    3G iPod touch

Share This Page