Toshiba Satellite and hackintosh?

Discussion in 'Computing, Science, and Technology' started by tymanzz, Jul 25, 2009.

  1. tymanzz

    tymanzz New Member

    Joined:
    Apr 3, 2009
    Messages:
    245
    Likes Received:
    0
    Device:
    iPhone 4 (Black)
    Hey all, I have a Toshiba Satellite L505D. I was wondering if I could dual-boot OSX on it? I've looked a little on Google but can't come to a positive conclusion. Here are the specs:

    AMD Athlon X2 Dual-Core QL-65 (2 CPUs), ~2.1GHz
    3GB RAM
    ATI Radeon 3100 graphics 256MB
    Bios: InsydeH2O Version 1.10
    Windows Vista Home Premium SP1
  2. MrFairladyz

    MrFairladyz Active Member

    Joined:
    Mar 2, 2008
    Messages:
    1,042
    Likes Received:
    0
    Device:
    iPod touch
    I couldn't find anything either, but i'm sure if you make a thread with your (more detailed) specs, the kind folks over at insanelymac or hackint0sh will help you
  3. tymanzz

    tymanzz New Member

    Joined:
    Apr 3, 2009
    Messages:
    245
    Likes Received:
    0
    Device:
    iPhone 4 (Black)
    Yeah, i'm curious why it isn't even mentioned. Is it a new model or something?
  4. MrFairladyz

    MrFairladyz Active Member

    Joined:
    Mar 2, 2008
    Messages:
    1,042
    Likes Received:
    0
    Device:
    iPod touch
    from what i've seen, your graphics card can do a maximum of 1024x768 on os x, but it is supported.

    i don't know about the processor, though. that may be a problem.
  5. Nburnes

    Nburnes Well-Known Member

    Joined:
    Jan 3, 2009
    Messages:
    9,022
    Likes Received:
    767
    Device:
    OnePlus One
    Good luck with having an AMD processor.

    Its a b*tch.
  6. tktouch12

    tktouch12 Member

    Joined:
    Jan 21, 2009
    Messages:
    349
    Likes Received:
    0
    Device:
    iPhone 4S (Black)
    ive heard amd is hard to get it to work on
    i have the satellite a135 and i got hackint0sh work perfectly, but i have an intel processor so i would ask a hackint0sh forum, they can probably help more
    but, good luck because osX86 is awesome
    (btw, isnt kallway meant to help people with amd?)
  7. Nburnes

    Nburnes Well-Known Member

    Joined:
    Jan 3, 2009
    Messages:
    9,022
    Likes Received:
    767
    Device:
    OnePlus One
    iDeneb v1.4 is what I used because it has all the AMD patches and Voodoo kernel.
  8. tymanzz

    tymanzz New Member

    Joined:
    Apr 3, 2009
    Messages:
    245
    Likes Received:
    0
    Device:
    iPhone 4 (Black)
    I've asked on hackint0sh and insanely mac. However nobody has answered.

    EDIT: I'm looking at iDeneb v1.4 or iDeneb v1.5. Any suggestions? And will wireless work with a RealTek RTL8187SE?
  9. Nburnes

    Nburnes Well-Known Member

    Joined:
    Jan 3, 2009
    Messages:
    9,022
    Likes Received:
    767
    Device:
    OnePlus One
    I have no idea honestly.
  10. tymanzz

    tymanzz New Member

    Joined:
    Apr 3, 2009
    Messages:
    245
    Likes Received:
    0
    Device:
    iPhone 4 (Black)
    Nevermind. It supports it. So what do I have to modify in order to get AMD to work? I'm kinda confused on that part.

Share This Page