To make a custom firmware on Pwnagetool does your itouch have plugged into computer?

Discussion in 'iPod touch 1.1.x Jailbreak' started by nachos1010, May 29, 2008.

  1. nachos1010

    nachos1010 New Member

    Joined:
    May 7, 2008
    Messages:
    276
    Likes Received:
    0
    To make a custom firmware on Pwnagetool does your itouch have to be plugged into the computer? Please reply. THANKS.
  2. x6blues

    x6blues New Member

    Joined:
    Dec 13, 2007
    Messages:
    2,879
    Likes Received:
    113
    No, all you are doing is making a custom firmware so all that is needed is 1.1.4 firmware which you can get from here
  3. nachos1010

    nachos1010 New Member

    Joined:
    May 7, 2008
    Messages:
    276
    Likes Received:
    0
    when i go into pwnagetool i browse .ipsw and i find the 1.1.4 itouch restore file and double click. then on Pwnagetool it says can't recognize version of .ipsw file. what does this mean and who can i fix this?
  4. x6blues

    x6blues New Member

    Joined:
    Dec 13, 2007
    Messages:
    2,879
    Likes Received:
    113
    Are you sure it is a clean Firmware and not a custom. Try downloading one from above and see if it then works.
  5. nachos1010

    nachos1010 New Member

    Joined:
    May 7, 2008
    Messages:
    276
    Likes Received:
    0
    i downloaded the file from the link above and it still won't work

Share This Page