Time Capsule On Windows

Discussion in 'General Apple Chat' started by ZombieKiller, Aug 26, 2009.

  1. ZombieKiller

    ZombieKiller Banned

    Joined:
    Oct 21, 2007
    Messages:
    3,740
    Likes Received:
    30
    Device:
    iPhone 3G (White)
    Do they work on Windows, as a Router and a External Hard Drive?

    I have a PC, not a Mac with Bootcamp.
  2. jpga13

    jpga13 Banned

    Joined:
    Dec 4, 2007
    Messages:
    11,591
    Likes Received:
    435
    Device:
    iPad 3
    absolutely
  3. ZombieKiller

    ZombieKiller Banned

    Joined:
    Oct 21, 2007
    Messages:
    3,740
    Likes Received:
    30
    Device:
    iPhone 3G (White)
    Awesome.

    Do you how strong the signal is for WiFi? My WRT300G isnt cutting it anymore...
  4. Duykur

    Duykur Banned

    Joined:
    Mar 24, 2008
    Messages:
    1,674
    Likes Received:
    0
    I'm not sure, just asking: Isn't time capsule HFS+ formatted? and windows can't recognize HFS+?
  5. ZombieKiller

    ZombieKiller Banned

    Joined:
    Oct 21, 2007
    Messages:
    3,740
    Likes Received:
    30
    Device:
    iPhone 3G (White)
    Maybe some drivers are included or something.

    I have a PC BTW, and i edited my OP.
  6. DarkWrath

    DarkWrath Active Member

    Joined:
    Apr 17, 2009
    Messages:
    1,218
    Likes Received:
    0
    Device:
    4G iPod touch
    The WiFi strength should be excellent. It utilises 802.11n (although you will need compatible equipment to take advantage of it).
  7. kalpa11

    kalpa11 Member

    Joined:
    Oct 6, 2008
    Messages:
    606
    Likes Received:
    0
    Device:
    iPod touch
    but time capsule is formatted differently
  8. jpga13

    jpga13 Banned

    Joined:
    Dec 4, 2007
    Messages:
    11,591
    Likes Received:
    435
    Device:
    iPad 3
    Format does not matter on Network Drives!

    Use Airport Utility for Windows to set it up and Bonjour for network printers.

Share This Page