Themes Not Working In Summerboard!

Discussion in 'iOS Themes and Customization' started by gcvidz, Jun 25, 2008.

  1. gcvidz

    gcvidz New Member

    Joined:
    May 28, 2008
    Messages:
    45
    Likes Received:
    0
    Hello,
    I have downloaded a few themes from the "ispazio" source that worked the last time i had SMB Prefs but dont seem to be working now. Do you have any idea whats wrong?
    Thanks
    G
  2. 8gigaPodTouch

    8gigaPodTouch New Member

    Joined:
    Nov 13, 2007
    Messages:
    1,724
    Likes Received:
    36
    Device:
    iPhone 4 (Black)
    does ur Summerboard says "Active" ?

    Please Register or Log in to view images

  3. missmolly

    missmolly New Member

    Joined:
    Jun 29, 2008
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    "does ur Summerboard says "Active" ? "

    how do you activate your summerbord prefs?
  4. awal

    awal Well-Known Member

    Joined:
    Jan 2, 2008
    Messages:
    4,764
    Likes Received:
    31
    Device:
    iPhone 4S (White)
    You reboot your iPod, like it tells you to do when you install it.

    Please Register or Log in to view images

  5. Slartibartfast

    Slartibartfast New Member

    Joined:
    Jun 29, 2008
    Messages:
    10
    Likes Received:
    0
    What about when your iPod has the theme on it, but Summerboard won't recognize it? I cannot get Elemental to work.
  6. Slartibartfast

    Slartibartfast New Member

    Joined:
    Jun 29, 2008
    Messages:
    10
    Likes Received:
    0
    Anyone? I can't seem to get any help with this theme.
  7. awal

    awal Well-Known Member

    Joined:
    Jan 2, 2008
    Messages:
    4,764
    Likes Received:
    31
    Device:
    iPhone 4S (White)
    There's an SMB Themes Fix in Installer.

Share This Page