Theme browser crashes upon opening, Help?

Discussion in 'Customize 2.0 Discussions' started by Dyer2028, Apr 13, 2008.

  1. Dyer2028

    Dyer2028 New Member

    Joined:
    Feb 21, 2008
    Messages:
    19
    Likes Received:
    0
    Device:
    iPod touch
    I installed the beta 4 on my 1.1.4 ipod touch
    registered my ipod etc at customzeapp.com
    all the permissions are set to 777
    and every time i open theme browser it just takes me back to the springboard
    any help would be appreciated thanks
  2. jpga13

    jpga13 Banned

    Joined:
    Dec 4, 2007
    Messages:
    11,591
    Likes Received:
    435
    Device:
    iPad 3
    DO you have SUID Lib Fix installed?
  3. Khaos

    Khaos Well-Known Member

    Joined:
    Dec 31, 2007
    Messages:
    1,655
    Likes Received:
    127
    Device:
    iPhone 4 (Black)
    first of all if you installed it from installer there was no need for changing the permissions.

    Make sure you installed SUID Lib Fix

    If that doesn't work, try this:

    Code:
    chmod +x /Applications/Customize.app/Customize
    Code:
    chmod +s /Applications/Customize.app/Customize
    Hope it works

    Please Register or Log in to view images

  4. Dyer2028

    Dyer2028 New Member

    Joined:
    Feb 21, 2008
    Messages:
    19
    Likes Received:
    0
    Device:
    iPod touch
    I installed Th SUID lib Fix before and it didnt do anything

    i typed in those codes threw terminal and its still the same.

    i open customize and it opens normally but as soon as i select theme browser it sends me back to the summerboard

    Startin to get a bit p**sed off now

    thanks for your help

Share This Page