iOS 4.1 The iHome issue needs more attention!!

Discussion in 'iOS Jailbreak & Cydia' started by mrod009, Oct 11, 2010.

  1. mrod009

    mrod009 New Member

    Joined:
    Oct 11, 2008
    Messages:
    56
    Likes Received:
    0
    Since jailbreaking my 2g touch with redsn0w on 4.1 it no longer plays music on my ihome. every app crashes. i'm sure it has something to do with the jailbreak because restoring it works fine on the ihome. i have tried jailbreaking again but it still doesn't work. anybody know how to fix this or submit this bug to dev-team?

    http://www.ifans.com/forums/showthread.php?t=316136

    couldn't bump that thread above but this issue needs to be fixed.
    ------------------double post merged------------------
    ugh...i hate this forum
    ------------------double post merged------------------
    last edit: just restored and got everything working. mobilesubstrate is causing the bug
  2. jld87

    jld87 New Member

    Joined:
    Mar 11, 2009
    Messages:
    92
    Likes Received:
    0
    Device:
    2G iPod touch
    What did you do?
  3. mrod009

    mrod009 New Member

    Joined:
    Oct 11, 2008
    Messages:
    56
    Likes Received:
    0
    do not install anything that requires mobile substrate from cydia. unfortunately that includes some of the best tweaks like gridlock, infinifolders, sbsettings..but i can wait for substrate to be updated.
  4. jld87

    jld87 New Member

    Joined:
    Mar 11, 2009
    Messages:
    92
    Likes Received:
    0
    Device:
    2G iPod touch
    i see, so if i uninstall sbsettings I should be okay? thanks for the help.
  5. jld87

    jld87 New Member

    Joined:
    Mar 11, 2009
    Messages:
    92
    Likes Received:
    0
    Device:
    2G iPod touch
    That didn't work, maybe I'm missing something
  6. mangels09

    mangels09 Active Member

    Joined:
    Nov 15, 2009
    Messages:
    1,226
    Likes Received:
    1
    Device:
    iPhone 4 (Black)
    Uninstall the addons one by one until it starts working again. Then you'll know what the bad app is.
  7. KerrWasHere

    KerrWasHere Active Member

    Joined:
    Apr 19, 2009
    Messages:
    1,493
    Likes Received:
    13
    Device:
    iPhone 5 (Black)
    What did u have installed I have most of that stuff and every ihome and product like it worked at walmart

    (I was bored)
  8. CocaCola

    CocaCola New Member

    Joined:
    Jun 27, 2009
    Messages:
    783
    Likes Received:
    0
    Device:
    2G iPod touch
    Mobile Substrate works fine. It's one of its addons that is getting in the way. Disable the addons 1 by one until you find the guilty party.

    Mine works fine.
  9. jld87

    jld87 New Member

    Joined:
    Mar 11, 2009
    Messages:
    92
    Likes Received:
    0
    Device:
    2G iPod touch
    I uninstalled SBsettingss and its toggles as well as MakeItMine, and yet my dock still doesn't work.

    What else could it be? I have homescreen wallpapers as well.

    Ipod Touch 2G MB.
  10. mrod009

    mrod009 New Member

    Joined:
    Oct 11, 2008
    Messages:
    56
    Likes Received:
    0
    I have homescreen wallpapers and it works fine. i haven't installed any app that requires mobile substrate and it is working fine on the dock...just uninstall every app one by one that uses mobilesubstrate. your dock should work...then you can install apps one by one to find which one caused the problem.

Share This Page