Textfree Unlimited and Phone Numbers

Discussion in 'iTunes App Store Games & Apps' started by Samphotog, Jun 20, 2009.

  1. Samphotog

    Samphotog Member

    Joined:
    Mar 22, 2009
    Messages:
    394
    Likes Received:
    2
    Device:
    iPhone 4 (Black)
    Is there a way jailbroken or not to set phone numbers to open with an app if it's an ipod touch? I want peop;es phone numbers from facebook etc. to open with Textfree unlimited so i can just text them whenever.
  2. Armerad

    Armerad New Member

    Joined:
    Jan 17, 2009
    Messages:
    179
    Likes Received:
    0
    Device:
    2G iPod touch
    I'm not sure about directly opening one, but with the new copy and paste, shouldn't take very many brain cells.
  3. Kayzo

    Kayzo Member

    Joined:
    Apr 22, 2009
    Messages:
    423
    Likes Received:
    0
    Device:
    iPhone 5 (White)
  4. Samphotog

    Samphotog Member

    Joined:
    Mar 22, 2009
    Messages:
    394
    Likes Received:
    2
    Device:
    iPhone 4 (Black)
    Copy paste does not work contacts does but I still have to add them there first I'd like to be able to just press the number and open
    it.
  5. Kanye

    Kanye Banned

    Joined:
    Jan 23, 2008
    Messages:
    95
    Likes Received:
    0
    brain cells huh

    HOW ABOUT U LOOK AND SEE THAT HE IS ON 2.2.1 TALKIN ABOUT BRAIN CELLS?!
  6. Samphotog

    Samphotog Member

    Joined:
    Mar 22, 2009
    Messages:
    394
    Likes Received:
    2
    Device:
    iPhone 4 (Black)
    Copy pate doesn't work with fb I do have 3.0 just haven't changed it yet on here
  7. pac12321

    pac12321 Member

    Joined:
    Mar 30, 2009
    Messages:
    913
    Likes Received:
    6
    Device:
    4G iPod touch
    on 2.2.1 you can get clippy from cydia and have copy/paste, i had it, worked beautifully
  8. Samphotog

    Samphotog Member

    Joined:
    Mar 22, 2009
    Messages:
    394
    Likes Received:
    2
    Device:
    iPhone 4 (Black)
    again copy paste does NOTwork
  9. Mgssidley

    Mgssidley Member

    Joined:
    Feb 25, 2009
    Messages:
    786
    Likes Received:
    1
    I doubt this would be possible unless you were to completely redevelop the app. It needs to be set as the main texting application and its not made to be.

Share This Page