Tethering iPhone to computer

Discussion in 'iPhone' started by disdude, Jan 4, 2010.

  1. disdude

    disdude Member

    Joined:
    Jan 6, 2009
    Messages:
    229
    Likes Received:
    1
    Device:
    iPhone 4S (White)
    I want the computer at work, which blocks almost every website, to be able to use the iPhone's 3G, to get past these blocks. Could someone direct me to a proper guide, or explain themselves on how to do this?

    Thanks in advance.
  2. Dragomer

    Dragomer New Member

    Joined:
    Aug 15, 2008
    Messages:
    59
    Likes Received:
    0
    Device:
    iPhone 3GS (Black)
    You have a few options.

    Either use apps to enable it like

    PDAnet

    Mywi

    Or depending on what firmware you are on you can enable tethering by messing with the carrier settings.

    PM me for the details
  3. Nburnes

    Nburnes Well-Known Member

    Joined:
    Jan 3, 2009
    Messages:
    9,022
    Likes Received:
    767
    Device:
    OnePlus One
    Well if your job is blocking you from websites and you want to keep making money, wouldn't it be a good idea to try and not get to those sites......
  4. Dragomer

    Dragomer New Member

    Joined:
    Aug 15, 2008
    Messages:
    59
    Likes Received:
    0
    Device:
    iPhone 3GS (Black)
    Good point. I agree haha !
  5. jalexis4192

    jalexis4192 New Member

    Joined:
    Apr 18, 2009
    Messages:
    477
    Likes Received:
    0
    Device:
    iPhone 4 (Black)
    Think the comp needs to have iTunes on it, and you have to have the tethering hack on the iPhone, dont quote me on the comp needs iTunes thing though.
  6. tornbacchus

    tornbacchus New Member

    Joined:
    Jan 7, 2008
    Messages:
    257
    Likes Received:
    0
    It needs iTunes, and u have to enable tethering. If it not enabled by your carrier do the hack. I tether to my laptop at school everyday, mostly by Bluetooth tho. Make sure u have the newest iTunes, it doesn't tether with older versions( I don't know what the oldest version that works though)

Share This Page