term-vt100 update broke

Discussion in 'iOS Jailbreak & Cydia' started by berky93, Apr 25, 2008.

  1. berky93

    berky93 New Member

    Joined:
    Oct 28, 2007
    Messages:
    4,116
    Likes Received:
    40
    I just updated erm-vt100, and now it doest work. it doesnt require me to login every time, which is good, but it says
    Code:
    /var/mobile/ .profile: no such file or directory
    2008-04-25 19:33:21.268 tworld[2030:d03] Couldn't register with bootstrap server unknown error code (0x44f) ; failing...
    2030:  ABORT:  Unable to register "UnknownPurpleApp" port, 1103 unknown error code
    zsh: abort
    it now shows a $ symbol in front of where you enter the commands (its usually something else, right?) and says operation not permittted when I try to do things.

    EDIT: I've found it lets me login (command "login" enter root/alpine as password) but it goes through the same error process every time I start it. is there a way to have it automatically login= or automatically ask for login?
  2. The Baydestrian

    The Baydestrian Well-Known Member

    Joined:
    Nov 19, 2007
    Messages:
    3,169
    Likes Received:
    27
    Device:
    iPhone 4S (White)
    same problem with me
  3. berky93

    berky93 New Member

    Joined:
    Oct 28, 2007
    Messages:
    4,116
    Likes Received:
    40
    also, I notced term-vt100 is now called terminal, even though the only terminal I have installed is term-vt100. was this part of the update?
  4. The Baydestrian

    The Baydestrian Well-Known Member

    Joined:
    Nov 19, 2007
    Messages:
    3,169
    Likes Received:
    27
    Device:
    iPhone 4S (White)
    I noticed that too
    kinda wish I hadn't updated
  5. berky93

    berky93 New Member

    Joined:
    Oct 28, 2007
    Messages:
    4,116
    Likes Received:
    40
    lol me too. although having it called terminal could be more convenient for some, it is easier to recognize as a terminal dialog than term-vt100
  6. type-x

    type-x Member

    Joined:
    Nov 4, 2007
    Messages:
    53
    Likes Received:
    0
    Yeah had the same problem aswell forced to go back to term-vt100, however i did like the option of having lanscape mode on the update. I just hope the next update will fix these problems.
  7. CorranQ

    CorranQ New Member

    Joined:
    Dec 15, 2007
    Messages:
    198
    Likes Received:
    0
    Device:
    iPhone
    Type in:

    login root

    And berky, it sounds like something didn't install right in your case :-S Wish I could be more helpful
  8. lilplaya2567

    lilplaya2567 Member

    Joined:
    Jan 21, 2008
    Messages:
    791
    Likes Received:
    14
    Device:
    iPhone 4S (Black)
    thanks this works perfectly
  9. CorranQ

    CorranQ New Member

    Joined:
    Dec 15, 2007
    Messages:
    198
    Likes Received:
    0
    Device:
    iPhone
    Glad I could help... berky put it up too though

    Please Register or Log in to view images

  10. Faktor4

    Faktor4 Active Member

    Joined:
    Dec 26, 2007
    Messages:
    597
    Likes Received:
    34
    Here is the older version.

    Attached Files:

Share This Page