Tell it to me Straight and Simple

Discussion in 'iPod touch Firmware 2.X Jailbreak' started by Rockaholic94, Feb 15, 2009.

  1. Rockaholic94

    Rockaholic94 New Member

    Joined:
    Aug 28, 2008
    Messages:
    12
    Likes Received:
    0
    What must I do to update my iPod Touch 1G to 2.2.1 and jailbreak it?
  2. Joe Rossignol

    Joe Rossignol Community Manager Staff Member

    Joined:
    Jan 9, 2008
    Messages:
    11,500
    Likes Received:
    1,268
    Device:
    iPhone 5 (Black)
  3. iPod Touch™

    iPod Touch™ Banned

    Joined:
    Jan 28, 2009
    Messages:
    986
    Likes Received:
    1
    Device:
    4G iPod touch
    Thanks KiK very Simple

    Please Register or Log in to view images

    Couldnt have said it better myself

    Please Register or Log in to view images

  4. Rockaholic94

    Rockaholic94 New Member

    Joined:
    Aug 28, 2008
    Messages:
    12
    Likes Received:
    0
    I did what KiK said and now my iPod is stuck on the Bootlogo. Oh well when I restore it I'll update it.
  5. iPod Touch™

    iPod Touch™ Banned

    Joined:
    Jan 28, 2009
    Messages:
    986
    Likes Received:
    1
    Device:
    4G iPod touch
    Just restore and then try again, I believe you should have restored before you did they GUI so once restored do the Process (GUI) agian and it should work

    Please Register or Log in to view images

  6. Rockaholic94

    Rockaholic94 New Member

    Joined:
    Aug 28, 2008
    Messages:
    12
    Likes Received:
    0
    Oh alright.
  7. cavefishes

    cavefishes New Member

    Joined:
    May 1, 2008
    Messages:
    34
    Likes Received:
    1
    When I try to run QuickPwn with my 2.2.1 iPod, it tells me that my software is not compatible.
    Do I have the wrong version?
  8. deadfire55

    deadfire55 Active Member

    Joined:
    May 25, 2008
    Messages:
    1,030
    Likes Received:
    0
    Device:
    2G iPod touch
    Are you using iPod touch second generation?
  9. cavefishes

    cavefishes New Member

    Joined:
    May 1, 2008
    Messages:
    34
    Likes Received:
    1
    No, but I got it to work by re-downloading QuickPwn.

Share This Page