tap to unlock is acting up

Discussion in 'iPod touch' started by wyvern706, Apr 19, 2008.

  1. wyvern706

    wyvern706 New Member

    Joined:
    Mar 19, 2008
    Messages:
    414
    Likes Received:
    3
    in the end of the tap you unlock thind you can see part of the words from slideto unlock and it looks g@y howe do i remove im on 1.1.4 and using customize 2.0
    ...........................V
    ..........................VVV
    __________..........V
    [tap to inlock] to unlock
    """"""""""""""

    Please Register or Log in to view images

    thx in advance

    Please Register or Log in to view images

  2. murphmanny

    murphmanny Banned

    Joined:
    Sep 19, 2007
    Messages:
    5,250
    Likes Received:
    3
    i don't understand
    put it into sentence form and then someone will help
  3. Hiratai

    Hiratai Banned

    Joined:
    Dec 2, 2007
    Messages:
    2,421
    Likes Received:
    42
    Device:
    iPhone 4 (Black)
    Install Customize, go to System Strings, then click English. At the bootom you'll see "Unlock" click that and press space twice and then hit Apply.
  4. IPT_FTW

    IPT_FTW Member

    Joined:
    Feb 24, 2008
    Messages:
    390
    Likes Received:
    3
    Device:
    iPhone 4 (White)
    Go to customize and then to springboard strings. Change the words "slide to unlock" to a space.
  5. wyvern706

    wyvern706 New Member

    Joined:
    Mar 19, 2008
    Messages:
    414
    Likes Received:
    3
    at the end of the tap to unlock button the
    you know the slide to unlock words that were there?
    well they are sticking out
  6. Hiratai

    Hiratai Banned

    Joined:
    Dec 2, 2007
    Messages:
    2,421
    Likes Received:
    42
    Device:
    iPhone 4 (Black)
    Look up two posts.
  7. wyvern706

    wyvern706 New Member

    Joined:
    Mar 19, 2008
    Messages:
    414
    Likes Received:
    3
    alright i went to edit system strings and there arent any string files listed to tap on!
  8. Hiratai

    Hiratai Banned

    Joined:
    Dec 2, 2007
    Messages:
    2,421
    Likes Received:
    42
    Device:
    iPhone 4 (Black)
    Restart.
  9. wyvern706

    wyvern706 New Member

    Joined:
    Mar 19, 2008
    Messages:
    414
    Likes Received:
    3
    just restarted and its still empty do i need moded customize 1.20 or somethin like dat cause i have 2.0
  10. Hiratai

    Hiratai Banned

    Joined:
    Dec 2, 2007
    Messages:
    2,421
    Likes Received:
    42
    Device:
    iPhone 4 (Black)
    Try modded.

Share This Page