System string.

Discussion in 'iPod touch Firmware 2.X' started by jetracer, Aug 7, 2008.

  1. jetracer

    jetracer Member

    Joined:
    Feb 12, 2008
    Messages:
    330
    Likes Received:
    1
    Ive searched for about a half hour and i cannot find this thread that had a program for windows that could change the system strings and such. Can anyone help me out. ive literally searched about 40 pages of search trying all kinds of differnts phrases with no luck..

    Please Register or Log in to view images

  2. ipodtouchfan101

    ipodtouchfan101 Member

    Joined:
    Feb 19, 2008
    Messages:
    116
    Likes Received:
    1
    cant you use customize
  3. jetracer

    jetracer Member

    Joined:
    Feb 12, 2008
    Messages:
    330
    Likes Received:
    1
    not on 2.0?
  4. Steaps

    Steaps New Member

    Joined:
    Oct 24, 2007
    Messages:
    5,074
    Likes Received:
    41
    Device:
    iPod touch
    I remember the application your talking about. Although i can't remember what it was called, sorry. I'll have a look.
  5. SimonTheSnowman

    SimonTheSnowman Active Member

    Joined:
    Dec 29, 2007
    Messages:
    1,066
    Likes Received:
    10
    You can use Customize on any firmware... I'm suing it to edit system strings on 2.0 right now.
  6. jetracer

    jetracer Member

    Joined:
    Feb 12, 2008
    Messages:
    330
    Likes Received:
    1
    yea you are right, sorry guys. useless thread mod delete. Just noticed my customize will do strings now. It wouldn't do them a day or so ago, maybe i did a update and didn't realise it.

    Please Register or Log in to view images

Share This Page