Sync with more than one computer

Discussion in 'iTunes' started by preiss, Jan 12, 2008.

  1. preiss

    preiss New Member

    Joined:
    Oct 17, 2007
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    Hi everybody,

    I have a computer at work, one at home. Is it possible to sync my iPod with
    iTunes Libraries on both computers? Now, if I connect my iPod toch at home, iTunes
    says that it will completely erase the Library on the iTouch, because "an iPod can be synced
    with only one iTunes Library at a time".

    Thanks a lot for suggestions!

    Peter
  2. hockeycraze12000

    hockeycraze12000 New Member

    Joined:
    Dec 5, 2007
    Messages:
    557
    Likes Received:
    13
    when you connect your ipod and itunes pops up, check "Manually manage Music and Videos"

    you can just drag and drop ur music from the music folder to the ipod folder now and you can do it on both computers

    hope this helps...
  3. Danls92

    Danls92 Super Moderator Emeritus Staff Member

    Joined:
    Oct 22, 2007
    Messages:
    5,097
    Likes Received:
    209
    Device:
    iPhone 4 (Black)
    Try out swaptunes. It places your songs into a different directory so you can sync with another computer, then switch between the two libraries on the fly.
  4. 8gigaPodTouch

    8gigaPodTouch New Member

    Joined:
    Nov 13, 2007
    Messages:
    1,724
    Likes Received:
    36
    Device:
    iPhone 4 (Black)
    how really works the Swaptunes.app it doesn't work for me? same, still saying my iPod contents will be erase when syncing to another PC. so what is the proper way to use this app? tnxz.

    Please Register or Log in to view images

  5. neowars

    neowars New Member

    Joined:
    Jan 13, 2008
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Don´t work!!!
  6. preiss

    preiss New Member

    Joined:
    Oct 17, 2007
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    Fine, swaptunes seems to be excactly what i have been looking for. Thanks!
  7. bartlpe

    bartlpe New Member

    Joined:
    Oct 11, 2007
    Messages:
    7
    Likes Received:
    0
    doesn´t work for me too.....i´, on 1.1.2,... any ideas?
  8. case1212

    case1212 New Member

    Joined:
    Jan 15, 2008
    Messages:
    10
    Likes Received:
    0
    Sync to 2nd PC

    I am new to Touch and want to be able to sync to my office PC as well as at home. Home is fine except it tell me it can't find the server when I try to connect to the internet wirelessly.

    My question is this:

    I have ITunes on my office PC. If I do and add/remove programs and remove it and then re-install it, what happens when I connect the Touch? Will it remove everythink from my Touch or will it do the opposite and put everything on my office PC?

    Please help.
  9. hotwater10

    hotwater10 Banned

    Joined:
    Dec 17, 2007
    Messages:
    1,587
    Likes Received:
    26
    swap tunes dosnt work for me and im running 1.1.1

Share This Page