Summerboard " working " " not applying icons theme.. WHY!? thanks.... HELP. LOL

Discussion in 'iPod touch 1.1.3 Application Compatibility' started by manitomansito, Feb 13, 2008.

  1. manitomansito

    manitomansito New Member

    Joined:
    Jan 7, 2008
    Messages:
    118
    Likes Received:
    0
    Hey, I got summerboard to "work"... BUT it doesnt aply the ICONS theme, it does apply the wallpaper and hide the labels, and theme the dock, BUT not the Icons... Any idea??

    Note: i allready installed new themes. I used the ipod touch master / NOOB guide for making summerboard work 100% .. blah blah.... and didnt get the icons theme, so i also installed the "smb fix" from the installer under TWEAKS 1.1.3...... and nothing yet.. any idea??

    Thanks
  2. one1

    one1 New Member

    Joined:
    Jan 30, 2008
    Messages:
    54
    Likes Received:
    0
    Device:
    2G iPod touch
    You need to either manually move the files to the proper location as listed in the big sticky stuck to the top of the forum for everyone to read, or you can go into installer and apply the summerboard fix.
  3. zc_squash

    zc_squash New Member

    Joined:
    Oct 14, 2007
    Messages:
    63
    Likes Received:
    0
    I don't know if its only me, but some of my themes the dock never work properly. I mean, instead of sitting nicely at the bottom, the dock look a bit off to the top. u get wot i mean? LOL.
  4. jpga13

    jpga13 Banned

    Joined:
    Dec 4, 2007
    Messages:
    11,591
    Likes Received:
    435
    Device:
    iPad 3
    Make sure they are in the proper directory and use the Symlink Fix Application.
  5. Winterboard

    Winterboard Well-Known Member

    Joined:
    Dec 26, 2007
    Messages:
    2,345
    Likes Received:
    53
    Device:
    iPad 2 (Black)
    cool man, you used my method! I think you screwed up by applying to many methods at the same time. Reinstall SMB and only apply 1 method (use smbfix (its mine!))

    Hope it works

    Cheers

Share This Page