SummberBoard won't work.

Discussion in 'iPod touch' started by cody7676, Dec 18, 2007.

  1. cody7676

    cody7676 New Member

    Joined:
    Nov 24, 2007
    Messages:
    29
    Likes Received:
    0
    HI, I have upgraded to 1.1.2 and downloaded summberboard 3.0 on my ipod but none of the themes work, or the options like hide icon labels ect. What do I do? Your help is greatly appreciated! Thanks.
  2. Scythal

    Scythal New Member

    Joined:
    Nov 27, 2007
    Messages:
    413
    Likes Received:
    4
    Device:
    iPod touch
    Have you rebooted the iPod?
  3. cody7676

    cody7676 New Member

    Joined:
    Nov 24, 2007
    Messages:
    29
    Likes Received:
    0
    ya. ive done that.
  4. Scythal

    Scythal New Member

    Joined:
    Nov 27, 2007
    Messages:
    413
    Likes Received:
    4
    Device:
    iPod touch
    Wew, another weird problem.

    Just a hunch, but if you have SysInfo, could you start this application, check the processes (upper right button), and look for SpringBoard? Look at the top of the process info, do you see something like that:

    /Sytem/Library/CoreServices/SpringBoard.app/SpringBoard
    PATH=[....]
    __LAUNCHD_FD=16
    DYLD_INSERT_LIBRARIES=/Library/Frameworks/SummerBoard.framework/SummerBoard.dylib

    You can also check if that last file exists and has execution flags set, although I don't see why it shouldn't be so.
  5. SkylarEC

    SkylarEC Super Moderator Emeritus Staff Member

    Joined:
    Sep 19, 2007
    Messages:
    6,642
    Likes Received:
    129
    SpringBoard and SummerBoard are two completely different things.


    When you open up SMBPrefs and scroll to the bottom of the menu that appears, does it say SummerBoard Active or Summerboard Inactive?
  6. cody7676

    cody7676 New Member

    Joined:
    Nov 24, 2007
    Messages:
    29
    Likes Received:
    0
    Hmm, i never noticed that but it says inactive. How do I fix this?
  7. SkylarEC

    SkylarEC Super Moderator Emeritus Staff Member

    Joined:
    Sep 19, 2007
    Messages:
    6,642
    Likes Received:
    129
    You fix the inactive status by powering off the iPod completely. It should be active upon Restart. Sometimes, it might take a couple of complete reboots.
  8. cody7676

    cody7676 New Member

    Joined:
    Nov 24, 2007
    Messages:
    29
    Likes Received:
    0
    Wow it worked. Thanks a ton. Lol simple fix

    Please Register or Log in to view images

Share This Page