Sub Process b-zip2 error (FIX DOSEN'T WORK)

Discussion in 'iOS Jailbreak & Cydia' started by Superchild, Aug 11, 2009.

  1. Superchild

    Superchild New Member

    Joined:
    Jun 5, 2008
    Messages:
    15
    Likes Received:
    0
    Device:
    2G iPod touch
    Hi, i recently jailbroke my iPod touch 2G on 3.0, jailbroke succesfully but when i open cydia it trys to refresh sources and i get the bzip2 error.

    I rejailbroke, same thing.
    http://www.ifans.com/forums/showthread.php?t=220864
    the fix above would be perfect , except this is the first time i have used cydia and i havent/can't download OpenSSH , so i have no method of fixing this.

    Anyone have any ideas/help?


    Thanks!
  2. DarkWrath

    DarkWrath Active Member

    Joined:
    Apr 17, 2009
    Messages:
    1,218
    Likes Received:
    0
    Device:
    4G iPod touch
    Why can't you download OpenSSH?
    Also, if you can't through Cydia, why not download through Icy?
    Alternatively you could use iFile on the iPhone itself.
  3. Superchild

    Superchild New Member

    Joined:
    Jun 5, 2008
    Messages:
    15
    Likes Received:
    0
    Device:
    2G iPod touch
    Icy, has to be installed via Cydia , so does OPENSSH.

    ANd i fixed it, it was proxy related.
  4. DarkWrath

    DarkWrath Active Member

    Joined:
    Apr 17, 2009
    Messages:
    1,218
    Likes Received:
    0
    Device:
    4G iPod touch
    What I mean about installing through Icy, I thought that you had installed it when you jailbroke. But I'm glad it's fixed.
  5. sokaroka

    sokaroka New Member

    Joined:
    Apr 20, 2009
    Messages:
    152
    Likes Received:
    0
    Device:
    2G iPod touch
    I'm still getting it.

    When I add a NEW repo it works fine.

    When updating the database (getting new things added to a repo I already have) I can see that message so it doesn't update...
  6. DarkWrath

    DarkWrath Active Member

    Joined:
    Apr 17, 2009
    Messages:
    1,218
    Likes Received:
    0
    Device:
    4G iPod touch
    Have you tried the updated tutorial?

Share This Page