Stupid ROMs aren't working!!! Argh!!!

Discussion in 'Gameboy Advance emulator (gpSPhone)' started by steeped, Dec 6, 2007.

  1. steeped

    steeped New Member

    Joined:
    Sep 24, 2007
    Messages:
    718
    Likes Received:
    9
    Just as the name says, I load the ROMs onto the iPod, I open up the GBA emulator and open the game and I get the error as shown in the picture below.

    I should add that it was previously working... I don't know why it starting being stupid. I tried upgrading to the 1.1.1 but I still get same error. I deleted all my ROMs and put them on the iPod again and I still get the same error.

    Help is much appreciated!

    Attached Files:

  2. Nt1440

    Nt1440 New Member

    Joined:
    Nov 9, 2007
    Messages:
    1,431
    Likes Received:
    26
    did u put the gba bios in when u upgraded to 1.1.1?
  3. Danls92

    Danls92 Super Moderator Emeritus Staff Member

    Joined:
    Oct 22, 2007
    Messages:
    5,097
    Likes Received:
    209
    Device:
    iPhone 4 (Black)
    Yeah, most likely you just forgot to re-add the bios.
  4. steeped

    steeped New Member

    Joined:
    Sep 24, 2007
    Messages:
    718
    Likes Received:
    9
    Well I already have the bios... Maybe I should try and put it in again?

    I know you can't link me a website for the BIOS, but would you be able to PM me a link to it?
  5. Nt1440

    Nt1440 New Member

    Joined:
    Nov 9, 2007
    Messages:
    1,431
    Likes Received:
    26
    did u mean u already put the bios into the 1.1.1 folder?

    IF u did that already, then u possibly got the wrong version (theres 2 i believe)

    and i would post a link, but i dont know any
  6. steeped

    steeped New Member

    Joined:
    Sep 24, 2007
    Messages:
    718
    Likes Received:
    9
    Very possibly. If someone can PM me a link to a proper BIOS, I would appreciate it!
  7. Danls92

    Danls92 Super Moderator Emeritus Staff Member

    Joined:
    Oct 22, 2007
    Messages:
    5,097
    Likes Received:
    209
    Device:
    iPhone 4 (Black)
    Check your inbox.
  8. steeped

    steeped New Member

    Joined:
    Sep 24, 2007
    Messages:
    718
    Likes Received:
    9
    anyone?

    Oh thanks Danls92!!
  9. snakeyes17

    snakeyes17 New Member

    Joined:
    Nov 23, 2007
    Messages:
    14
    Likes Received:
    0
    If that's not the issue make sure you change the limitations to 755.
  10. Vasily

    Vasily Member

    Joined:
    Sep 27, 2007
    Messages:
    448
    Likes Received:
    2
    Device:
    iPhone 5 (Black)
    Does anyone use iBrickr? I can't use winspc, and i get the same error

    Please Register or Log in to view images

Share This Page