Stuck on Apple screen

Discussion in 'iPod touch 1.1.3 Application Compatibility' started by slybeans, Jan 26, 2008.

  1. slybeans

    slybeans New Member

    Joined:
    Jan 15, 2008
    Messages:
    120
    Likes Received:
    0
    Device:
    2G iPod touch
    Just the logo, what to do.

    I'm gonna have to restore

    Please Register or Log in to view images

  2. Tokenfreak

    Tokenfreak Member

    Joined:
    Sep 18, 2007
    Messages:
    317
    Likes Received:
    0
    Device:
    iPhone 4S (Black)
    Did you use a modded springboard file if so make sure you changed permission to 0755
  3. slybeans

    slybeans New Member

    Joined:
    Jan 15, 2008
    Messages:
    120
    Likes Received:
    0
    Device:
    2G iPod touch
    Ok, I'm very sorry for sounding like an idiot, but what?

    What did I have to do?!
  4. Tokenfreak

    Tokenfreak Member

    Joined:
    Sep 18, 2007
    Messages:
    317
    Likes Received:
    0
    Device:
    iPhone 4S (Black)
    Did you replace the springboard file on your ipod or anything? If so you need to set permission to 0755...if you did I will explain futher...
  5. slybeans

    slybeans New Member

    Joined:
    Jan 15, 2008
    Messages:
    120
    Likes Received:
    0
    Device:
    2G iPod touch
    I did replace it yes.

    But this permission thing I do not understand
  6. ipodtouch1234

    ipodtouch1234 Active Member

    Joined:
    Oct 21, 2007
    Messages:
    1,353
    Likes Received:
    0
    Device:
    iPad 2 (Black)
    you right click, do properties, then set the octxl or octl (whatever) from 0644 to 0755 and click apply or ok.
  7. Tokenfreak

    Tokenfreak Member

    Joined:
    Sep 18, 2007
    Messages:
    317
    Likes Received:
    0
    Device:
    iPhone 4S (Black)
    ok...don't worry lol

    Go the the springboard file you replace and right click it and click propeties change octal to 0755 and restart your ipod if it will let you.
  8. slybeans

    slybeans New Member

    Joined:
    Jan 15, 2008
    Messages:
    120
    Likes Received:
    0
    Device:
    2G iPod touch
    What program do I have to use? I'm using some wierd Japanese one called TouchExplorer

    Is that where I went wrong?
  9. Tokenfreak

    Tokenfreak Member

    Joined:
    Sep 18, 2007
    Messages:
    317
    Likes Received:
    0
    Device:
    iPhone 4S (Black)
    Not sure what that is... i use winscp just google for it and downlaod it it works great.
  10. slybeans

    slybeans New Member

    Joined:
    Jan 15, 2008
    Messages:
    120
    Likes Received:
    0
    Device:
    2G iPod touch
    I downloaded it but I'm not sure what to do now.

Share This Page