Status bar Icons disappear- Any help?

Discussion in 'iPod touch' started by SummerGrL, Apr 3, 2009.

  1. SummerGrL

    SummerGrL New Member

    Joined:
    Dec 29, 2008
    Messages:
    14
    Likes Received:
    0
    Device:
    2G iPod touch
    Every time I restart Springboard the battery level on the status bar shows empty & the wifi bars disappear. I hit the power button and everything shows normal again. I powered down and rebooted and again the battery showed empty and no wifi bars. Hit the power button and they reappear.
    This just started yesterday. Its very annoying every time I install something new to have the battery show empty and the wifi bars gone. The wifi still works even though the bars don't show up. I just have to keep hitting the power button. Anyway to fix this?
  2. SummerGrL

    SummerGrL New Member

    Joined:
    Dec 29, 2008
    Messages:
    14
    Likes Received:
    0
    Device:
    2G iPod touch
    So, no one knows?
  3. Mew2012

    Mew2012 New Member

    Joined:
    Apr 5, 2009
    Messages:
    63
    Likes Received:
    0
    Device:
    2G iPod touch
    Just upgraded to 3.0 and when I close out of certain apps my status bar is completely gone... And I have to put it to sleep and turn it back on to get it back. Can this be fixed?
  4. prankster163

    prankster163 New Member

    Joined:
    May 20, 2009
    Messages:
    54
    Likes Received:
    0
    Device:
    2G iPod touch
    I have the same problem anyone have a fix?
  5. Ari.

    Ari. Active Member

    Joined:
    Jan 8, 2008
    Messages:
    3,347
    Likes Received:
    3
    Device:
    iPad
    same here, just a bug, i hope it gets fixed.. its annoying

    Please Register or Log in to view images

  6. prankster163

    prankster163 New Member

    Joined:
    May 20, 2009
    Messages:
    54
    Likes Received:
    0
    Device:
    2G iPod touch
    I know how to fix

    Please Register or Log in to view images


    1. go into winter board
    2. go to where it says "Solid Status Bar"
    3. Uncheck it

    It should be fixed

    Please Register or Log in to view images


    Thats what i did and it worked!

    Hope I helped.

Share This Page