starbucks

Discussion in 'iPod touch' started by medicguy, Nov 1, 2007.

  1. medicguy

    medicguy New Member

    Joined:
    Oct 9, 2007
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    anyone have problems synching at starbucks ?
  2. zatchzeno

    zatchzeno New Member

    Joined:
    Oct 26, 2007
    Messages:
    38
    Likes Received:
    0
    Device:
    iPod touch
    are you in a starbucks that supports the starbucks thing.
  3. Kyle Maurer

    Kyle Maurer New Member

    Joined:
    Nov 1, 2007
    Messages:
    40
    Likes Received:
    0
    I am curious to see how that even works...

    Please Register or Log in to view images

  4. demetry14

    demetry14 New Member

    Joined:
    Nov 1, 2007
    Messages:
    53
    Likes Received:
    0
    Yeah really, starbucks in the LA & OC area's aren't even going to have them till Mid 08.
  5. falconetti

    falconetti New Member

    Joined:
    Oct 16, 2007
    Messages:
    35
    Likes Received:
    0
    I've heard that here in the UK McDonalds are soon to be offering free wifi.
  6. Lance

    Lance New Member

    Joined:
    Oct 30, 2007
    Messages:
    26
    Likes Received:
    0
    the starbucks right by my house has the "free wifi" but you have to pay for it i got as far as the subscription plans page and went hell no. Maybe I didn't read far enough maybe i will check it out again.

    Edit: I was wrong on the above I did not realize that starbucks and Apple had not rolled out their little program. So when I tried to hook-up to starbucks T-mo hotspot it was trying to charge me like I was on a normal comp. Sorry for the Misunderstanding.

Share This Page