Stacks.app problem in jailbroken 1.1.3

Discussion in 'iOS Jailbreak & Cydia' started by Danimator, Jan 27, 2008.

  1. Danimator

    Danimator Member

    Joined:
    Dec 19, 2007
    Messages:
    231
    Likes Received:
    12
    Device:
    iPhone 3G (White)
    Alrighty, I've done the 1.1.3 jailbreak official, and all's well, all installer works, no app problems yet...except for one...stacks.app

    It installs fine, but when I launch it, and tap teh "install stack" button inside the program, it pops up an error like "can't write settings to springboard" or something similar.....anyone have any ideas why?

    Thanx
  2. GrooveMachine

    GrooveMachine Active Member

    Joined:
    Dec 27, 2007
    Messages:
    1,741
    Likes Received:
    11
    Device:
    iPod touch
    I have the same problem. I think it's probably an issue with n45ap.plist, but I don't want to make that world-writable or anything.
  3. chort27

    chort27 Member

    Joined:
    Feb 5, 2008
    Messages:
    758
    Likes Received:
    24
    Device:
    iPhone 4 (Black)
    im on 1.1.1 and stacks doesnt work either. I click "edit stacks" and it highlights but nothing happens. Yeah stacks sucks.
  4. Kevdanclay

    Kevdanclay Banned

    Joined:
    Feb 7, 2008
    Messages:
    786
    Likes Received:
    11
    For 1.1.3 Stacks, all you have to do is ssh into your ipod/iphone and you go into the applications folder. go into the StackControoler.app and download the "Stack.app" and put it in your Applications folder. make sure you change the Stack.app permissions to 755. the StackControoler.app will not work but Stacks will. also make sure that the stack icon is in the bottom right so that the stack does not overlap another icon. MAKE SURE YOU REBOOT AFTER PROCESSES!!!!!
  5. ur_so_beautiful

    ur_so_beautiful New Member

    Joined:
    Feb 15, 2008
    Messages:
    984
    Likes Received:
    16
    nah still don't work with me..

    i'm up on 1.1.4 and still not working?? anyone knows how to fix?
  6. mascart

    mascart New Member

    Joined:
    Dec 28, 2007
    Messages:
    57
    Likes Received:
    0
    Device:
    2G iPod touch
    I'm on 1.1.4 and it doesn't work on mine. I'm gonna try sshing and changing permissions to 755. I will try to post when i have done it!
  7. saleh317

    saleh317 New Member

    Joined:
    Feb 7, 2008
    Messages:
    103
    Likes Received:
    0
    i'm running 1.1.3 and i would really love to know how to get stacks working on it ,,, so please someone try to find out how to fix this......

Share This Page