SSH not working

Discussion in 'iOS Jailbreak & Cydia' started by Brainy142, Jan 21, 2009.

  1. Brainy142

    Brainy142 New Member

    Joined:
    Dec 28, 2008
    Messages:
    25
    Likes Received:
    0
    I cant get SSH to work, yes I have the right IP, yes I have the program, It was working but now It quit working I checked the ip but I still cant get it to work I have reinstalled it and it still wont work. password and user are correct, It just quit working by itself. any help would be appreciated

    yes I looked in the forum before posting

    Please Register or Log in to view images


    ------------------double post merged------------------
    O and the problem is "cannot connect to server"
  2. crizh4x

    crizh4x Active Member

    Joined:
    Sep 19, 2007
    Messages:
    4,474
    Likes Received:
    17
    Device:
    2G iPod touch
    Open the command prompt and type "Ping <ip address>" and tell me if it says something like "Connection Timed Out"
  3. Brainy142

    Brainy142 New Member

    Joined:
    Dec 28, 2008
    Messages:
    25
    Likes Received:
    0
    command prompt on touch or computer?
  4. crizh4x

    crizh4x Active Member

    Joined:
    Sep 19, 2007
    Messages:
    4,474
    Likes Received:
    17
    Device:
    2G iPod touch
    On the computer
  5. Brainy142

    Brainy142 New Member

    Joined:
    Dec 28, 2008
    Messages:
    25
    Likes Received:
    0
    O the error is "server unexpectedly closed connection" on the computer when it tries to connect one winscp
    ------------------double post merged------------------
    It works on the cmd prompt.
  6. crizh4x

    crizh4x Active Member

    Joined:
    Sep 19, 2007
    Messages:
    4,474
    Likes Received:
    17
    Device:
    2G iPod touch
    Then you either have the wrong IP or your computer isn't on the same network as the iPod.
  7. Brainy142

    Brainy142 New Member

    Joined:
    Dec 28, 2008
    Messages:
    25
    Likes Received:
    0
    It is on the same network and the ip is correct, also I am on DHCP and I have tried resetting router and ipod.
    ------------------double post merged------------------
    man I wish this forum auto refreshed...

    erm.... does anyone know how to change permissions without ssh... then I could just use USB
  8. crizh4x

    crizh4x Active Member

    Joined:
    Sep 19, 2007
    Messages:
    4,474
    Likes Received:
    17
    Device:
    2G iPod touch
    If the ping isn't making it to your iPod.... the computer and the iPod are not on the same network or the IP you are pinging is incorrect. That's just basic network troubleshooting lol. DHCP or not.
  9. Brainy142

    Brainy142 New Member

    Joined:
    Dec 28, 2008
    Messages:
    25
    Likes Received:
    0
    well there is only one network in our house, and there is no other network in our area and it was working one day then the next day it stopped working.
    ------------------double post merged------------------
    Anyone.... Please I need to change some permissions so I cam play OSU!

Share This Page