SSH icon

Discussion in 'iPod touch 1.1.4 Jailbreak' started by Samy, Apr 1, 2008.

  1. Samy

    Samy New Member

    Joined:
    Apr 1, 2008
    Messages:
    80
    Likes Received:
    0
    Hi Everyone,

    I remember having an SSH Icon with an jb`d 1.1.2 iPod. Now on the 1.1.4 there isn`t one anymore?
    Why is that?

    Please Register or Log in to view images



    And on that note... is it possible to add an icon for SSH later on or for any other app?
    Thx,
    Samy
  2. jpga13

    jpga13 Banned

    Joined:
    Dec 4, 2007
    Messages:
    11,591
    Likes Received:
    435
    Device:
    iPad 3
    There is none in 1.1.4 but it is installed. Just use BossPrefs to turn it on or off.
  3. Samy

    Samy New Member

    Joined:
    Apr 1, 2008
    Messages:
    80
    Likes Received:
    0
    worked. thx!
    I also got this going:

    REMOTE HOST IDENTIFICATION HAS CHANGED!
    huh?
  4. Samy

    Samy New Member

    Joined:
    Apr 1, 2008
    Messages:
    80
    Likes Received:
    0
    never mind! maybe I`ve should have done a search first, before yelling like nutty something...
    thx.
  5. dwonder3

    dwonder3 Well-Known Member

    Joined:
    Oct 30, 2007
    Messages:
    1,656
    Likes Received:
    30
    Device:
    iPod touch
    Yup, SSH isnt an app but a mod to access your ipod on your computer over wifi. In the 1.1.2 it automaticly installs SSH.app with the JB. All SSH.app does is turn off/on SSH and changes your password instead of the default password of alpine.
    Hope that clears things up- dwonder3
  6. Samy

    Samy New Member

    Joined:
    Apr 1, 2008
    Messages:
    80
    Likes Received:
    0
    that does clears it up!
    Thanks!

    At the risk of sounding ridiculous.... how come it seem that the apps. mail, weather, notes, maps are included in the system, but don`t show up?
    I`m asking, bc there is only a 1.1.4 iPod Full Features package as opposed all the single apps.
    Any thoughts?
  7. dwonder3

    dwonder3 Well-Known Member

    Joined:
    Oct 30, 2007
    Messages:
    1,656
    Likes Received:
    30
    Device:
    iPod touch
    It maybe because you have to unlock them before you can use them.
  8. Samy

    Samy New Member

    Joined:
    Apr 1, 2008
    Messages:
    80
    Likes Received:
    0
    nope! it`s a clean 1.1.4 restore and jb.
  9. dwonder3

    dwonder3 Well-Known Member

    Joined:
    Oct 30, 2007
    Messages:
    1,656
    Likes Received:
    30
    Device:
    iPod touch
    Wait do you mean they are in ssh before you install the software upgrade or what? I dont understand?
    They are in one package instead of single apps because, thats how apple made the software upgrade.
  10. jpga13

    jpga13 Banned

    Joined:
    Dec 4, 2007
    Messages:
    11,591
    Likes Received:
    435
    Device:
    iPad 3
    You can still get them by themselves just like in 1.1.3.

Share This Page