SSH apps don't work I am new...

Discussion in 'iOS Jailbreak & Cydia' started by evilcryalotmore, Feb 19, 2009.

  1. evilcryalotmore

    evilcryalotmore Member

    Joined:
    Feb 11, 2009
    Messages:
    94
    Likes Received:
    0
    Device:
    2G iPod touch
    Ok so Let me list the apps i want to install... I wanted to install

    Quake3

    Drummer

    What i did was i ssh them into my Applications folder like they told me to (they as in README) So then i changed to octcal to 777 for quake and 755 for drummer like the readme said... I droped drummer files inside the other folders like media/Moocowmusic/Drummer/

    I rebooted... I restarted the springboard in winterboard and cydia... Any one no why?
  2. jpga13

    jpga13 Banned

    Joined:
    Dec 4, 2007
    Messages:
    11,591
    Likes Received:
    435
    Device:
    iPad 3
    Where did you steal them from? We don't play that crap here!
  3. evilcryalotmore

    evilcryalotmore Member

    Joined:
    Feb 11, 2009
    Messages:
    94
    Likes Received:
    0
    Device:
    2G iPod touch
    Oh i got them from this forum lol,Like drummer was from a thread called Drummer... And quake was from a thread name quake3
  4. jpga13

    jpga13 Banned

    Joined:
    Dec 4, 2007
    Messages:
    11,591
    Likes Received:
    435
    Device:
    iPad 3
    Drummer is for sale in the app store. Good luck with the other. If I see anything I will let you know
  5. keved

    keved New Member

    Joined:
    Jan 16, 2009
    Messages:
    347
    Likes Received:
    0
    No talking about this stuff!
    Can someone please ban him?
  6. jpga13

    jpga13 Banned

    Joined:
    Dec 4, 2007
    Messages:
    11,591
    Likes Received:
    435
    Device:
    iPad 3
    Don't jump to conclusions much like I did!
  7. evilcryalotmore

    evilcryalotmore Member

    Joined:
    Feb 11, 2009
    Messages:
    94
    Likes Received:
    0
    Device:
    2G iPod touch
    Quake3 is from cydia

    Same as drummer

    I just cant get the source to install so search the forum for the files...
    When i got the links i donwload both expecting them to show up on my springboard... They never did


    ALso i see the two icons on my Bossprefs like i added it to my dock.. But quake has a "?" And drummer wont start like when i click it, it just brings me to my springboard!

Share This Page