Speaker Headphones Volume Switch Glitch?

Discussion in 'iPod touch' started by Sinderberger, Jun 10, 2009.

  1. Sinderberger

    Sinderberger New Member

    Joined:
    Feb 3, 2009
    Messages:
    96
    Likes Received:
    0
    EveryTime I Hit The Volume Switch On My iPod Either Up Or Down Without Headphones On It Says I Have HeadPhones On. Ive Restored it 2 times and it keeps doing the same thing. For some reason it happens after i install a theme or an app. Also My Spring Board crashes Alot.
  2. Shawa

    Shawa Super Moderator

    Joined:
    Jan 31, 2009
    Messages:
    3,188
    Likes Received:
    22
    Device:
    Nexus 4
    You probably need to clean out the headphone jack.
  3. EBOBO

    EBOBO New Member

    Joined:
    Apr 5, 2009
    Messages:
    530
    Likes Received:
    0
    Or the headphone jack?
  4. Shawa

    Shawa Super Moderator

    Joined:
    Jan 31, 2009
    Messages:
    3,188
    Likes Received:
    22
    Device:
    Nexus 4
    Elaborate? I suggested he cleans out the headphone jack.
  5. Sinderberger

    Sinderberger New Member

    Joined:
    Feb 3, 2009
    Messages:
    96
    Likes Received:
    0
    Ive Tried Cleaning It With Alcohol But It Stil Does The Same Thing

Share This Page