Speaker and the newest Beta

Discussion in 'iPod touch Firmware 2.X' started by PowerMac, Apr 18, 2008.

  1. PowerMac

    PowerMac New Member

    Joined:
    Nov 13, 2007
    Messages:
    6
    Likes Received:
    0
    Is it just me or does the newest beta disable the speaker for the ipod touch?

    The sounds come out of the headphones but not the speaker.
  2. Techno89

    Techno89 New Member

    Joined:
    Jan 5, 2008
    Messages:
    243
    Likes Received:
    11
    Device:
    iPad
    same here
  3. EvanTDM

    EvanTDM New Member

    Joined:
    Jan 6, 2008
    Messages:
    569
    Likes Received:
    6
    Device:
    iPod touch
    yep it does not like it matters though
  4. GnikNus

    GnikNus New Member

    Joined:
    Jan 2, 2008
    Messages:
    86
    Likes Received:
    3
    Yes me too
  5. melone

    melone New Member

    Joined:
    Nov 30, 2007
    Messages:
    14
    Likes Received:
    0
    Same here. But it's much more stable than previous beta, so i stick with it.
  6. Bud_690

    Bud_690 New Member

    Joined:
    Feb 9, 2008
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    where did you guys get the 2.0 firmware?
  7. nahart86

    nahart86 New Member

    Joined:
    Oct 9, 2007
    Messages:
    33
    Likes Received:
    0
    You are new so i wont yell at you but no one is allowed to post links to the 2.0 beta firmware. It is out there though. Do some searching? maybe

    Please Register or Log in to view images

  8. Jeav93

    Jeav93 New Member

    Joined:
    Jan 20, 2008
    Messages:
    232
    Likes Received:
    1
    so it is out there??

    'kay thanks! i'll search right now...
  9. Niiro13

    Niiro13 New Member

    Joined:
    Apr 1, 2008
    Messages:
    142
    Likes Received:
    0
    ? I have speakers fine...
  10. Muralha

    Muralha New Member

    Joined:
    Apr 4, 2008
    Messages:
    15
    Likes Received:
    0
    Device:
    iPhone 3GS (White)
    Stupid bug, but even more stupid is that you can control it's volume.
    Just play a song, move the volume slider and you're controlling the volume of this bug.

Share This Page