sources wont refresh

Discussion in 'iPod touch 1.1.4 Jailbreak' started by podzilla865, Jun 25, 2008.

  1. podzilla865

    podzilla865 New Member

    Joined:
    Jun 25, 2008
    Messages:
    14
    Likes Received:
    0
    when i type in a new source on my installer it says REFRESH FAILED could not refresh sources! WHAT DO I DO PLEASE HELP i want a theme..... can i use themes without changing sources?
  2. gollyzila

    gollyzila New Member

    Joined:
    Jan 1, 2008
    Messages:
    413
    Likes Received:
    1
    Device:
    iPod touch
    hey, this is exactly happening to me too! Can someone help us please?
  3. Teddyx

    Teddyx New Member

    Joined:
    Mar 18, 2008
    Messages:
    73
    Likes Received:
    0
    Device:
    iPhone 3GS (White)
    same here..just started now.. it looks like the big boss repo can't refresh .. sleepers.net .. the rest work for me but it won't let me add any sources cuz it can't refresh bigboss

    edit: big boss is working for me now.. and my refresh is fine.. i didnt do anything just kept refreshing..
  4. gollyzila

    gollyzila New Member

    Joined:
    Jan 1, 2008
    Messages:
    413
    Likes Received:
    1
    Device:
    iPod touch
    i havent been able to refresh any new sources for almost a month now. Can any one help with a solution?
  5. Gitykins

    Gitykins Banned

    Joined:
    May 16, 2008
    Messages:
    3,760
    Likes Received:
    1
    Just say "OK" and then click "Done" at the top, and click "Refresh" and manually refresh them. Not that difficult.
  6. gollyzila

    gollyzila New Member

    Joined:
    Jan 1, 2008
    Messages:
    413
    Likes Received:
    1
    Device:
    iPod touch
    ive done that but for some strange reason it only refreshes the sources i have on my ipod, none of the new ones ive typed in
  7. Gitykins

    Gitykins Banned

    Joined:
    May 16, 2008
    Messages:
    3,760
    Likes Received:
    1
    Are you sure you're typing it in correctly?
  8. gollyzila

    gollyzila New Member

    Joined:
    Jan 1, 2008
    Messages:
    413
    Likes Received:
    1
    Device:
    iPod touch
    yes im very sure. Ive typed them in atleast 5 times. And lol at ur avatar
  9. bratsk

    bratsk New Member

    Joined:
    Jul 9, 2008
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    im getting the same thing. im trying to get new sources for the gpsPhone but it won't refresh
  10. Jay1990

    Jay1990 New Member

    Joined:
    May 29, 2008
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    I also have the same problem. But ive managed to download the iPhone Apps but I can't add anymore sources its giving a message Cannot Refresh Source. I also have some problems when downloaded a App it sometimes says Download Package Failed. Can somebody please help us or give us any tips on how to fix this problem (Ive Already Tryed The BossTool Solution) Thanks

Share This Page