Something went wrong with my 3G during JB!

Discussion in 'iPhone' started by Edin., Dec 30, 2008.

  1. Edin.

    Edin. New Member

    Joined:
    Dec 11, 2008
    Messages:
    413
    Likes Received:
    0
    Device:
    2G iPod touch
    Okay, so long story short, I attempted to JB my iPhone 3G 2.2 Firmware with QuickPwn. I followed all the instructions and everything went well up until the boot logo. It stays on the apple logo and nothing happens. I need serious help because I don't know what to do. Help me please!
  2. touchhacker101

    touchhacker101 Member

    Joined:
    Jan 26, 2008
    Messages:
    700
    Likes Received:
    13
    Device:
    4G iPod touch
    give it another few minutes. if it doesnt work, try connecting to the computer through usb. it should detect it in dfu mode. then just restore
  3. Edin.

    Edin. New Member

    Joined:
    Dec 11, 2008
    Messages:
    413
    Likes Received:
    0
    Device:
    2G iPod touch
    I did just that, but I'm not sure if it will work.
  4. fckinfamous

    fckinfamous Well-Known Member

    Joined:
    Sep 17, 2008
    Messages:
    1,954
    Likes Received:
    26
    Device:
    iPhone 5S
    Yea dude, happened to me when you put it in dfu mode your screen will probably stay black, best thing to do is turn up your speakers on your computer and listen for that sound.
  5. Edin.

    Edin. New Member

    Joined:
    Dec 11, 2008
    Messages:
    413
    Likes Received:
    0
    Device:
    2G iPod touch
    Never mind I got it to work. I didn't restore.The pineapple logo stayed there for an hour which of course doesn't happen, but eventually it worked. Thanks for the help.

Share This Page