Some other questions on iPod

Discussion in 'iPod touch' started by cYXob, Dec 31, 2009.

  1. cYXob

    cYXob New Member

    Joined:
    Dec 30, 2009
    Messages:
    32
    Likes Received:
    0
    Hei dudes

    Please Register or Log in to view images

    I bought my iPod just yesterday and some of you helped me to Jailbreak it

    Please Register or Log in to view images



    Now i've got some questions...

    1) I took a screenshot by pressing Home and Sleep. How to transfer this screenshot to the pc?

    2) How to transfer images from the PC to the iPod without sincronizing an entire directory?

    3) How to access to iPod as a pen drive? Is it possible without installing any software except iTunes?

    Thank you

    Please Register or Log in to view images

  2. Cydiaia

    Cydiaia Banned

    Joined:
    Nov 10, 2009
    Messages:
    444
    Likes Received:
    1
    Device:
    iPhone
    Plug your ipod in and then go to my compuet and it should say something like 'apple device' and you look into the files and your saved photos should be there. well thats what i do on my iphone, i THINK its the same

    Please Register or Log in to view images

  3. cYXob

    cYXob New Member

    Joined:
    Dec 30, 2009
    Messages:
    32
    Likes Received:
    0
    Hi Cydiaia
    If i go onto my computer there is not any "apple device". By the way i use Windows not MAC..... I dont know if this means something.
    So i still need help

    Please Register or Log in to view images

    Someone knows how to do??
  4. Cydiaia

    Cydiaia Banned

    Joined:
    Nov 10, 2009
    Messages:
    444
    Likes Received:
    1
    Device:
    iPhone
    oh, well thats different then. i use windows aswell but that works with me.
  5. Tkf1

    Tkf1 Community Development Staff Member

    Joined:
    Oct 12, 2009
    Messages:
    17,397
    Likes Received:
    2,488
    Device:
    iPad mini
    Open my computer and then click on your ipod and then transfer the pictures.
  6. Theodosius

    Theodosius Active Member

    Joined:
    Jun 9, 2009
    Messages:
    3,071
    Likes Received:
    6
    Device:
    iPad 3
  7. cYXob

    cYXob New Member

    Joined:
    Dec 30, 2009
    Messages:
    32
    Likes Received:
    0
    Hei dudes when i go to' my comp there is no Apple device. How to' do??? Help please

    Please Register or Log in to view images

  8. imranh101

    imranh101 Active Member

    Joined:
    Jun 10, 2009
    Messages:
    1,789
    Likes Received:
    24
    Device:
    iPad w/ 3G
    Hey, was I the one that helped you...?

    Anyways, if thats not working, download iFunBox (Google it)
    Do what touchfan said : plug in your iPod, run iFunBox, and click Raw File System.
    Navigate to /private/var/mobile/Media/DCIM and your pictures should be there.
    Note, don't mess around in your SSH or you could mess up your iPod.
    Just copy the pictures out, don't play in SSH it's potentially dangerous.

    At #2, Dont think you can.

    And @ #3... Not from what I recall.
  9. cYXob

    cYXob New Member

    Joined:
    Dec 30, 2009
    Messages:
    32
    Likes Received:
    0
    iFunBox is not working... Someone told me it wont work with 3.x.x firmwate... How to?
  10. 4NewHop3

    4NewHop3 Well-Known Member

    Joined:
    Sep 6, 2008
    Messages:
    5,444
    Likes Received:
    706
    Device:
    5G iPod touch
    iFunBox does work with 3.x.x firmware, who told you it didn't? I started using iFunBox when firmwares 3.x.x were released.

Share This Page