Some icons Not working.

Discussion in 'iOS Themes and Customization' started by Chamilism, Jan 31, 2010.

  1. Chamilism

    Chamilism New Member

    Joined:
    Dec 27, 2009
    Messages:
    637
    Likes Received:
    0
    Device:
    iPhone 4 (White)
    Okay. Well I like to mix some themes together together. At first i had iElegance and Illumine iCons, Together everything works fine. ALl of my icons were from he illumine theme. Now When i switched it to the GT theme with the illumine iCons. Most of the icons work but some icons like papijump, NFS Shift, are normal (like no customizations. I made sure that the icons image was in the iCon folder. They don't change. Any help?
  2. Manic Nimrod

    Manic Nimrod Well-Known Member

    Joined:
    Nov 26, 2007
    Messages:
    8,769
    Likes Received:
    149
    The name will be wrong.

    Make sure they are the same name as on the springboard.
  3. Chamilism

    Chamilism New Member

    Joined:
    Dec 27, 2009
    Messages:
    637
    Likes Received:
    0
    Device:
    iPhone 4 (White)
    They worked with the iElegance Pro. And I didn't change anything. I also checked that they were with the same name as the springboard.

    Anybody?
  4. sageDieu

    sageDieu Banned

    Joined:
    Dec 2, 2009
    Messages:
    1,036
    Likes Received:
    0
    Device:
    2G iPod touch
    If they're app store icons that aren't working (it sounds like they are) just navigate to /private/var/mobile/Library/Caches with iFile, SSH, or whatever you use and delete SprinBoardIconCache and SpringBoardIconCache-small folders.

Share This Page