So im guessing all chat type things dont work on 1.1.3?

Discussion in 'iPod touch 1.1.3 Application Compatibility' started by BigDaveyJ, Feb 18, 2008.

  1. BigDaveyJ

    BigDaveyJ New Member

    Joined:
    Nov 23, 2007
    Messages:
    2,751
    Likes Received:
    23
    Device:
    iPod touch
    well i know all the regular one like apolo and mobilechat dont work, but i cant even get meebo to work on it. anyone else have information on this please share
  2. jpga13

    jpga13 Banned

    Joined:
    Dec 4, 2007
    Messages:
    11,591
    Likes Received:
    435
    Device:
    iPad 3
    Apollo and iChat work just fine!
  3. nozebleed

    nozebleed New Member

    Joined:
    Dec 24, 2007
    Messages:
    26
    Likes Received:
    0
    I use mchat, apollo is no longer supported. little more "robust(?)" too i guess?
  4. sangesf

    sangesf New Member

    Joined:
    Oct 17, 2007
    Messages:
    355
    Likes Received:
    2
    Well mine keeps saying there's an issue... Apollo says can't find server, and Mobile Chat, just keeps trying to connect.

    (And yes, I have changed the hosts file in both places)

    Anyone have any idea of how to get it to work?
  5. itouchmaster12345

    itouchmaster12345 New Member

    Joined:
    Jan 4, 2008
    Messages:
    180
    Likes Received:
    1
    Device:
    iPod touch
    how can you not even get meebo to work? that's what i use because apollo and mchat don't work. but just make sure your username and password are right. because meebo should work.
  6. Skrappy213

    Skrappy213 New Member

    Joined:
    Jan 25, 2008
    Messages:
    102
    Likes Received:
    0
    Device:
    iPhone 4 (Black)
  7. Elric

    Elric New Member

    Joined:
    Oct 26, 2007
    Messages:
    961
    Likes Received:
    10
    Use Beejive instead of Meebo, WAY better. But yeah, Apollo and Mobile Chat have been busted since 113.
  8. SiRacer420

    SiRacer420 New Member

    Joined:
    Feb 5, 2008
    Messages:
    60
    Likes Received:
    0
    Device:
    iPod touch
    You have one too many "http://"s in there.

    And do this to get Apollo working on 1.1.3:

Share This Page