Smooth Move with Customizer

Discussion in 'iOS Jailbreak & Cydia' started by cadair, Oct 28, 2007.

  1. cadair

    cadair New Member

    Joined:
    Sep 24, 2007
    Messages:
    38
    Likes Received:
    0
    Ok...
    I made a smooth move

    Please Register or Log in to view images


    I was rearranging icons, and didn't notice that the "Customizer" icon moved down into the "Hidden" section.
    Now I can't get back to rearrange...
    What do I need to do to get it back?
    I tried to uninstall and reinstall Customizer, and that had no affect.
    I assume I have to go in and edit a plist file or something, but would really like some direction before I mess around in there.
    Thanks!
  2. tomsabin

    tomsabin New Member

    Joined:
    Oct 10, 2007
    Messages:
    405
    Likes Received:
    4
    If you know how to SSH into your iPod, do that and type

    '/Applications/Customize.app/Customize'

    that should load up the customize page on your iPod then move the customize application back into the springboard section.
  3. SkylarEC

    SkylarEC Super Moderator Emeritus Staff Member

    Joined:
    Sep 19, 2007
    Messages:
    6,642
    Likes Received:
    129
    Here's the easiest way to fix that (although all three fixes are really easy):

    1) On your computer, open up your SSH client
    2) Type in: /Applications/Customize.app/Customize
    3) On your iPod, Customize will be open, put the app back into a non hidden category.
    4) On your computer, in your SSH client, press Ctrl+C
    5) Reboot iPod.

    OR

    Edit N45AP.plist and move the entire Customize listing out of Special.

    OR

    Download Launcher (or something Similar, Finder or Terminal even) and Launch Customize.
  4. tomsabin

    tomsabin New Member

    Joined:
    Oct 10, 2007
    Messages:
    405
    Likes Received:
    4
  5. SkylarEC

    SkylarEC Super Moderator Emeritus Staff Member

    Joined:
    Sep 19, 2007
    Messages:
    6,642
    Likes Received:
    129
    Yeah, but that's only because I gave three ways to fix the problem

    Please Register or Log in to view images

  6. cadair

    cadair New Member

    Joined:
    Sep 24, 2007
    Messages:
    38
    Likes Received:
    0
    You guys are AWESOME!
    stupid me... didn't even THINK about running "Customize" manually from the command line...

    Thanks! That did it.
  7. Voodoo368

    Voodoo368 New Member

    Joined:
    Oct 6, 2007
    Messages:
    79
    Likes Received:
    0
    You sir are a cheater.

    Please Register or Log in to view images

  8. itouch101

    itouch101 New Member

    Joined:
    Oct 6, 2007
    Messages:
    286
    Likes Received:
    0
    Customize.. who uses customize now a days >_<

Share This Page