SMB theme not working!!!!!

Discussion in 'Customize 2.0 Discussions' started by nachos1010, Jun 14, 2008.

  1. nachos1010

    nachos1010 New Member

    Joined:
    May 7, 2008
    Messages:
    276
    Likes Received:
    0
    My Summerboard themes aren't working. I have customize 2.0 installed. Is this because of customize? If not How can I get it to show my SMB theme? Please reply. THANKS.
  2. nachos1010

    nachos1010 New Member

    Joined:
    May 7, 2008
    Messages:
    276
    Likes Received:
    0
    Help,someone has to know the answer?!!!
  3. hotwater10

    hotwater10 Banned

    Joined:
    Dec 17, 2007
    Messages:
    1,587
    Likes Received:
    26
    try to install the suid lube fix
  4. nachos1010

    nachos1010 New Member

    Joined:
    May 7, 2008
    Messages:
    276
    Likes Received:
    0
    still won't work
  5. shortperson1026

    shortperson1026 Active Member

    Joined:
    Apr 11, 2008
    Messages:
    3,455
    Likes Received:
    21
    when you install customize be sure to install summerboard, too. You also have to go into summerboard prefs in customize, turn it on, and reboot your ipod.
  6. Relic073

    Relic073 New Member

    Joined:
    Feb 11, 2008
    Messages:
    412
    Likes Received:
    2
    Device:
    iPhone 4 (Black)
    you have to set Summerboard permissions to 0777....and then also the theme your putting in all the permissions has to be 0777 (well thats how it works for me....)

    Please Register or Log in to view images

  7. nachos1010

    nachos1010 New Member

    Joined:
    May 7, 2008
    Messages:
    276
    Likes Received:
    0
    still won't work!
  8. Winterboard

    Winterboard Well-Known Member

    Joined:
    Dec 26, 2007
    Messages:
    2,345
    Likes Received:
    53
    Device:
    iPad 2 (Black)
    yeah that happens sometimes... try to reboot your ipod... thats all you can try

    no wait: use ipodtouchmaster's summerboard fix. then uninstall it. it sets permissions

Share This Page