Skype Updated with Backgrounding

Discussion in 'Front page news archive' started by News Bot, Jul 21, 2010.

  1. News Bot

    News Bot iFans.com News

    Joined:
    Sep 14, 2007
    Messages:
    7,367
    Likes Received:
    285
  2. adamtuman

    adamtuman Member

    Joined:
    Jun 26, 2010
    Messages:
    90
    Likes Received:
    0
    Device:
    iPhone 4 (Black)
    • Irrelevant/off-topic posts
    asxfasdasdf

    cool im the first one and this is a great thing buz i dont have an iphone 4 or 3GS hahaklhjdsaakfja
  3. Half-Life

    Half-Life Well-Known Member

    Joined:
    Oct 28, 2009
    Messages:
    8,350
    Likes Received:
    782
    Device:
    iPhone 5S
    So does this mean we could use skype to call people and then go do something else on the iPhone while still talking to the person?
  4. _JKK_

    _JKK_ Super Moderator Staff Member

    Joined:
    Jun 8, 2009
    Messages:
    9,514
    Likes Received:
    1,366
    Device:
    iPhone 5S
    Indeed, that's exactly what it means. Pretty cool, huh?
  5. Half-Life

    Half-Life Well-Known Member

    Joined:
    Oct 28, 2009
    Messages:
    8,350
    Likes Received:
    782
    Device:
    iPhone 5S
    Ya but I heard that Skype is going to start charging for calls over 3g network or some thing
  6. Chamilism

    Chamilism New Member

    Joined:
    Dec 27, 2009
    Messages:
    637
    Likes Received:
    0
    Device:
    iPhone 4 (White)
    I think there's something wrong or something, because I dialed a 1-800 number (so I don't need to pay) and when I press the home button I see the Skype red bar then it disappears, any idea?

    I have an iPod Touch 2G Multitasking enabled.
  7. qaiz

    qaiz Active Member

    Joined:
    Jan 30, 2009
    Messages:
    1,670
    Likes Received:
    1
    Device:
    iPhone 4 (White)
    Well I wouldn't say that IOS4 does 'Multitasking' so to speak, but I guess thats another story.
  8. KISSArmyMax

    KISSArmyMax Member

    Joined:
    Jun 27, 2010
    Messages:
    141
    Likes Received:
    0
    Device:
    iPhone 4 (Black)
    Yeah, im having that problem too =/ anyone know how to get it working on our device? (iPod touch 2G w/Multitasking enabled)
  9. mangels09

    mangels09 Active Member

    Joined:
    Nov 15, 2009
    Messages:
    1,226
    Likes Received:
    1
    Device:
    iPhone 4 (Black)
    The post says that only the iPhone 4 and 3GS get multitasking. No iPods. Apple doesn't want people using their iPod touches as iPhones.

    Please Register or Log in to view images

  10. Torin_93

    Torin_93 Active Member

    Joined:
    May 23, 2009
    Messages:
    1,229
    Likes Received:
    4
    Device:
    4G iPod touch
    Finally!!
    Yayyy!

Share This Page