Skip to next song without "unlocking"

Discussion in 'iPod touch' started by Philipp_, Oct 27, 2010.

  1. Philipp_

    Philipp_ New Member

    Joined:
    Apr 5, 2010
    Messages:
    63
    Likes Received:
    0
    Device:
    4G iPod touch
    Hey,

    Is it possible to skip a song on the iPod touch 4G with one of the buttons? (e.g. skipping a song with the volume buttons)
    A way where I don't have to "unlock" my device and skip the song at the screen.

    Thanks in advance.
  2. i.think.different

    i.think.different Banned

    Joined:
    Mar 2, 2010
    Messages:
    943
    Likes Received:
    4
    Device:
    iPhone 4 (Black)
    Try double clicking the home button
  3. Touchguy912

    Touchguy912 New Member

    Joined:
    Oct 27, 2010
    Messages:
    35
    Likes Received:
    0
    Go to the lock screen, double click the home button, the choices of "back, Play/Pause, and forward" will pop up on your screen. There you go

    Please Register or Log in to view images

  4. KerrWasHere

    KerrWasHere Active Member

    Joined:
    Apr 19, 2009
    Messages:
    1,493
    Likes Received:
    13
    Device:
    iPhone 5 (Black)
    if u have the headphones with the mic double tap the middle
    triple tap to go back
  5. Danz339

    Danz339 New Member

    Joined:
    Aug 25, 2009
    Messages:
    30
    Likes Received:
    0
    Device:
    3G iPod touch
    GlovePod

    Search it in Cydia. It makes use of the two volume buttons when the iPod is locked. GlovePod is on BigBoss's repo.

    I love it, makes skipping songs in the car so much easier, just make sure the iPod is locked to use it!
  6. Esamu

    Esamu New Member

    Joined:
    Sep 23, 2010
    Messages:
    138
    Likes Received:
    0
    Device:
    4G iPod touch
    Doesn't Activator have such a function? I could be wrong tho..
  7. kevuk09

    kevuk09 Member

    Joined:
    Feb 24, 2010
    Messages:
    599
    Likes Received:
    11
    Device:
    iPhone 5 (White)
    yes activator does have this function theres also shake to shuffle via settings

Share This Page