Sim City won't run on my touch

Discussion in 'iPod touch' started by Doobie, Jan 20, 2010.

  1. Doobie

    Doobie New Member

    Joined:
    Dec 16, 2009
    Messages:
    114
    Likes Received:
    0
    Device:
    3G iPod touch
    I installed it but the sim city logo shows up for 5 seconds and the app closes.

    ive respringed and shutdown my ipod after installing but it wont work..
  2. iThrewMyiPodOutTheWindow

    iThrewMyiPodOutTheWindow New Member

    Joined:
    Jan 20, 2010
    Messages:
    100
    Likes Received:
    0
    Device:
    3G iPod touch
    Ah, yes, this problem has haunted me since the day my dad bought me my iPod Touch. Download PandoraBox, and all your toubles will be gone.
  3. Doobie

    Doobie New Member

    Joined:
    Dec 16, 2009
    Messages:
    114
    Likes Received:
    0
    Device:
    3G iPod touch
  4. Jodene =o)

    Jodene =o) Member

    Joined:
    Mar 27, 2009
    Messages:
    407
    Likes Received:
    6
    Device:
    iPad 4
    How does downloading PandoraBox fix Sim City?
    Just curious

    Please Register or Log in to view images

  5. Doobie

    Doobie New Member

    Joined:
    Dec 16, 2009
    Messages:
    114
    Likes Received:
    0
    Device:
    3G iPod touch
  6. Jodene =o)

    Jodene =o) Member

    Joined:
    Mar 27, 2009
    Messages:
    407
    Likes Received:
    6
    Device:
    iPad 4
    I wouldn't have thought it did. PandoraBox is a totally different app made by a totally diff company.. and has nothing to do with Sim City... it's a app price follower.

    I'd say that Ithrew mixed up the threads.

    Sorry we couldn't help with your problem. Have you tried redownloading then re-syncing?
  7. Doobie

    Doobie New Member

    Joined:
    Dec 16, 2009
    Messages:
    114
    Likes Received:
    0
    Device:
    3G iPod touch
    yes but same problem occurs

    Please Register or Log in to view images

Share This Page