Shsh

Discussion in 'iPod touch' started by shashanknegi, Apr 30, 2010.

  1. shashanknegi

    shashanknegi Active Member

    Joined:
    Feb 26, 2010
    Messages:
    1,778
    Likes Received:
    11
    Device:
    3G iPod touch
    i saved my SHSH via AutoSHSH and i saved it to my desktop, the only problem is that its not there.
  2. b-mac 39

    b-mac 39 Well-Known Member

    Joined:
    Dec 15, 2009
    Messages:
    5,809
    Likes Received:
    60
    Device:
    iPhone 4S (White)
    What do you mean it's not there? Not there as in not appearing? Aren't you supposed to save it somewhere else that's safer?
  3. shashanknegi

    shashanknegi Active Member

    Joined:
    Feb 26, 2010
    Messages:
    1,778
    Likes Received:
    11
    Device:
    3G iPod touch
    like what do you mean safer???

    yeah it just is not there. i name it something like AutoSHSHBloB and i save it into my bdesktop but it doesnt appear. When i name the file, it has i name it whatever and underneath it says SHSH with a drop down bar.

    I have windows vista by the way.
  4. -lkv-

    -lkv- New Member

    Joined:
    Mar 16, 2010
    Messages:
    1,106
    Likes Received:
    0
    Device:
    iPhone 4 (White)
    Go to start and in the search bar type in shsh and you should see like a few programs or whatever pop up
  5. shashanknegi

    shashanknegi Active Member

    Joined:
    Feb 26, 2010
    Messages:
    1,778
    Likes Received:
    11
    Device:
    3G iPod touch
    i tried that but nothing appears, it just says " nothing fills your search requirments "
  6. Rafy0003

    Rafy0003 New Member

    Joined:
    Apr 11, 2010
    Messages:
    23
    Likes Received:
    0
    Device:
    iPod touch
    Why dont you just run the program again and save it to my documents or INSIDE a folder?
  7. canardo93

    canardo93 New Member

    Joined:
    Apr 22, 2010
    Messages:
    731
    Likes Received:
    0
    Device:
    2G iPod touch
  8. Notorious97

    Notorious97 New Member

    Joined:
    Apr 30, 2010
    Messages:
    172
    Likes Received:
    0
    Device:
    4G iPod touch
    Can you only back up your SHSH once? when i try put mine in recovery mode again it wont, the apple logo comes up and then it takes ages to return to my ipod menus.
  9. shashanknegi

    shashanknegi Active Member

    Joined:
    Feb 26, 2010
    Messages:
    1,778
    Likes Received:
    11
    Device:
    3G iPod touch
    i did try saving it to my documents, ive havent tried saving it in a folder.
    ------------------double post merged------------------
    i just tried it and made a specific folder in my documents and named SHSH. i named the saved blob blobof3.1.3 and saved it into the SHSH folder. its still not there.
  10. revision0

    revision0 New Member

    Joined:
    Apr 20, 2010
    Messages:
    23
    Likes Received:
    0
    Device:
    3G iPod touch
    Throwing a random idea in here, possibly you don't have permission to write to that directory? Try to right-click the AutoSHSH executable and "Run as Administrator" see if that will allow you to save.

Share This Page