iOS 4.0 SHSH Blobs not working!

Discussion in 'iOS Jailbreak & Cydia' started by marsblaster, Jul 19, 2010.

  1. marsblaster

    marsblaster New Member

    Joined:
    Apr 30, 2009
    Messages:
    54
    Likes Received:
    0
    Device:
    3G iPod touch
    Hi, I have a 3g iPod touch 32gb running 3.1.3. When I go into cydia, it states that I have 3.1.2 shsh blobs on file. But yesterday I only had 3.1.3 on file. And I don't remember savin g my blobs for 3.1.2. How is this possible?


    ( also, I tried downgrading to 3.1.2 and it gave me 3006 error)


    Thanks
  2. DWY

    DWY Member

    Joined:
    Feb 21, 2010
    Messages:
    316
    Likes Received:
    2
    Device:
    iPhone 4 (Black)
    Mine is saying that too. I downgraded from 4.0 yesterday and when I saw it I got all happy and stuff lol.
    My friend had this iPod when it was jailbroken on 3.1.2 so he may have hit the make my life easier button.
    I hope this isn't an error or something.
    But when i direct apples check to saurik's server and try to downgrade it says it isn't eligible for that build. I know it came 3.1.2 for a fact and it was jailbroken because I did it for him.
    Any help?

    note: Oh and one time I got error 3104
  3. marsblaster

    marsblaster New Member

    Joined:
    Apr 30, 2009
    Messages:
    54
    Likes Received:
    0
    Device:
    3G iPod touch
    Sorry I don't know anything yet.... It all started yesterday night for me...
    (I also have 3.1.2,3.1.3 and 4.0 shsh blobs on file but 3.1.2 isn't working...

    Please Register or Log in to view images

  4. ihax_ipt

    ihax_ipt Banned

    Joined:
    Jan 31, 2010
    Messages:
    241
    Likes Received:
    0
    Device:
    3G iPod touch
  5. marsblaster

    marsblaster New Member

    Joined:
    Apr 30, 2009
    Messages:
    54
    Likes Received:
    0
    Device:
    3G iPod touch
  6. samethernet

    samethernet Member

    Joined:
    Jul 8, 2010
    Messages:
    483
    Likes Received:
    1
    Device:
    5G iPod touch
    are u getting them hosted locally on your comp or from cydia server

Share This Page