ScreenShots & 3.0...

Discussion in 'iPod touch Firmware 3.0' started by DarkWrath, Jun 19, 2009.

  1. DarkWrath

    DarkWrath Active Member

    Joined:
    Apr 17, 2009
    Messages:
    1,218
    Likes Received:
    0
    Device:
    4G iPod touch
    has anyone noticed that you are no longer able to take screenshots at the slide to power off screen? It doesn't really bother me that much, i just want to make sure it isn't just something on my end.

    Thanx
  2. MrDennings

    MrDennings Banned

    Joined:
    May 13, 2009
    Messages:
    161
    Likes Received:
    0
  3. irish_rebel9988

    irish_rebel9988 Banned

    Joined:
    Jun 7, 2009
    Messages:
    168
    Likes Received:
    0
    i can with 3.0
  4. DarkWrath

    DarkWrath Active Member

    Joined:
    Apr 17, 2009
    Messages:
    1,218
    Likes Received:
    0
    Device:
    4G iPod touch
    ok... Then it's a problem on my end...
  5. murphmanny

    murphmanny Banned

    Joined:
    Sep 19, 2007
    Messages:
    5,250
    Likes Received:
    3
    Works here.
  6. DarkWrath

    DarkWrath Active Member

    Joined:
    Apr 17, 2009
    Messages:
    1,218
    Likes Received:
    0
    Device:
    4G iPod touch
    ill try a hard reset and get back to you...
    ------------------double post merged------------------
    Nothing... Any ideas?
  7. _JKK_

    _JKK_ Super Moderator Staff Member

    Joined:
    Jun 8, 2009
    Messages:
    9,514
    Likes Received:
    1,366
    Device:
    iPhone 5S
    Well, if that is your only problem, then you can prolly live with it. If not, then restore, and set up as new iPod.
  8. ben

    ben Banned

    Joined:
    Nov 27, 2008
    Messages:
    734
    Likes Received:
    0
    Device:
    2G iPod touch
    I am having the same problem. I guess it's not really a problem though.

    Please Register or Log in to view images

  9. DarkWrath

    DarkWrath Active Member

    Joined:
    Apr 17, 2009
    Messages:
    1,218
    Likes Received:
    0
    Device:
    4G iPod touch
    glad im not the only one lol...

    EDIT: ahhh some of the people who said they can do it were still on 2.2.1 judging by the devices tab. Maybe that's just it...
  10. StaticFX

    StaticFX New Member

    Joined:
    Jan 30, 2009
    Messages:
    483
    Likes Received:
    0
    Device:
    iPhone 4S (Black)
    ? i works in 2.2.1 as well... those people probably havent updated their profile

Share This Page