Screenshot option taken away in the 3G...

Discussion in 'iPod touch' started by cline92, Sep 12, 2009.

  1. cline92

    cline92 New Member

    Joined:
    Jan 11, 2009
    Messages:
    233
    Likes Received:
    0
    Device:
    iPad
    In the 3G, if you try to take a screenshot (hold home and press power) it will not take a screenshot. I don't know if it's just me, or everyone.


    P.S. I also tested it on my 2G and it still takes a screenshot.

    Both running 3.1.1 firmware.
  2. SumDaii

    SumDaii Active Member

    Joined:
    Nov 17, 2008
    Messages:
    6,297
    Likes Received:
    0
    Device:
    iPod touch
    Apple took one of the mostly used features away?
  3. yanks111890

    yanks111890 Well-Known Member

    Joined:
    Nov 18, 2007
    Messages:
    1,177
    Likes Received:
    36
    Device:
    iPhone 5 (Black)
    It works but they refined it a little. Hold down the home for at least a sec then click on power
  4. Bubalooshi

    Bubalooshi Active Member

    Joined:
    May 22, 2008
    Messages:
    2,432
    Likes Received:
    0
    Device:
    iPhone 3GS (Black)
    I thought that was in the firmware, not the hardware?

    Maybe they'll add it later on.

    EDIT: Ah, yanks seems to have the answer.
  5. cline92

    cline92 New Member

    Joined:
    Jan 11, 2009
    Messages:
    233
    Likes Received:
    0
    Device:
    iPad
    Oh. Well, it does work. Mods, please delete this thread.
  6. SumDaii

    SumDaii Active Member

    Joined:
    Nov 17, 2008
    Messages:
    6,297
    Likes Received:
    0
    Device:
    iPod touch
    I don't know, lol.
  7. King Chronic

    King Chronic New Member

    Joined:
    Mar 17, 2008
    Messages:
    687
    Likes Received:
    0
    Device:
    iPhone 3GS (Black)
    probably added some delays to make it easier to do the accessibility triple tap

Share This Page