Screen ligths up in locked mode

Discussion in 'iPod touch Firmware 3.0' started by epqr, Jul 23, 2009.

  1. epqr

    epqr Member

    Joined:
    Nov 9, 2007
    Messages:
    673
    Likes Received:
    1
    Device:
    iPod touch
    So for some reason my iPod's screen lights up even tough it's locked. Like when you press the lock button the screen is supposed to go completely dark, but mine still has light on it. It's not very obvious in a light room, but if you take it into a dark room, you can see it very clearly.

    Any ideas on how to fix this, preferably without having to restore.
  2. TouchCast

    TouchCast Banned

    Joined:
    Jun 23, 2009
    Messages:
    276
    Likes Received:
    0
    Device:
    iPod touch
    I HAD THIS TOO!!!
    finally someone with THE same problem :S

    Please Register or Log in to view images


    but i restored it; that helped

    Please Register or Log in to view images

    !
    Try it it should defenitly work!
  3. ipodmail09

    ipodmail09 Member

    Joined:
    Mar 13, 2009
    Messages:
    269
    Likes Received:
    0
    Device:
    2G iPod touch
    are you jailbroken or normal ?

    if jailbroken turn of every theme in winterboard or restore.

    normal..RESTORE
  4. epqr

    epqr Member

    Joined:
    Nov 9, 2007
    Messages:
    673
    Likes Received:
    1
    Device:
    iPod touch
    Yeah i removed mobilesubsrate (which removed every mobilesubsrate add-on, and every theme. And that did not work.

    Guess I have to restore. Is there any ETA on 3.1, so i can wait until thats out to restore?
  5. Deadhead

    Deadhead New Member

    Joined:
    Jan 15, 2009
    Messages:
    306
    Likes Received:
    0
    Device:
    4G iPod touch
    i had this last night because i enabled "Black Screen I/O Blank" in supreme preferences, system. Once I disabled it, all was good again.
  6. epqr

    epqr Member

    Joined:
    Nov 9, 2007
    Messages:
    673
    Likes Received:
    1
    Device:
    iPod touch
    Hmm maybe I did that

    Please Register or Log in to view images

    . But supreme preferences is not ion cydia anymore is it ?
  7. Deadhead

    Deadhead New Member

    Joined:
    Jan 15, 2009
    Messages:
    306
    Likes Received:
    0
    Device:
    4G iPod touch
    yup, sure is.
  8. epqr

    epqr Member

    Joined:
    Nov 9, 2007
    Messages:
    673
    Likes Received:
    1
    Device:
    iPod touch
    At least I did not find it..
  9. iTam

    iTam Member

    Joined:
    Jun 20, 2009
    Messages:
    216
    Likes Received:
    0
    Device:
    iPad 2 (White)
    uhh yeah.. its in cydia. just under a new name. search supreme preferences three
  10. fastfreddy101

    fastfreddy101 New Member

    Joined:
    Jan 31, 2009
    Messages:
    276
    Likes Received:
    0
    Device:
    2G iPod touch
    i had to disable the time on lockscreen in supreme pref and then it worked

Share This Page