Safari wont let me log in to my accounts?

Discussion in 'iOS Jailbreak & Cydia' started by kobrata, Mar 4, 2008.

  1. kobrata

    kobrata New Member

    Joined:
    Feb 28, 2008
    Messages:
    39
    Likes Received:
    0
    Safari wont let me log in to my accounts? Idk why but every time i try to log into facebook for example or like other sites it just wont let me log in. I write the id and pass and it just puts me back to home page with out log me in is this just me or it happened to other people how do i fix it?
  2. weirdwilli

    weirdwilli New Member

    Joined:
    Oct 25, 2007
    Messages:
    619
    Likes Received:
    5
    Device:
    iPhone
    Mine does this with hotmail too?
  3. P0150N0U5 F15)-(

    P0150N0U5 F15)-( Banned

    Joined:
    Dec 21, 2007
    Messages:
    852
    Likes Received:
    7
    Looks like a cookie prop. I had something like this on my pc once.
  4. kobrata

    kobrata New Member

    Joined:
    Feb 28, 2008
    Messages:
    39
    Likes Received:
    0
    Any way i can fix it?
  5. eraserhead

    eraserhead New Member

    Joined:
    Feb 3, 2008
    Messages:
    267
    Likes Received:
    2
    Device:
    iPhone 4S (Black)
    Are you running 1.1.3?

    If so it sounds like you will need to change the permissions on your cookies to 0777. I had the same problem with PW being saved. The same thing might be causing your issue.

    I can't remember the exact path, but if you are familiar with SSH you will know what I mean, and this should get you to the cookies folder.

    Go to and set permissions as follows:

    root/var/mobile/Library/Cookies (the folder) to 777, set recursively

    root/var/mobile/Library/Cookies/Cookies.plist to 777 (should be set after you set the folder, but it won't hurt to double check)

    Hope this helps!
  6. kobrata

    kobrata New Member

    Joined:
    Feb 28, 2008
    Messages:
    39
    Likes Received:
    0
    Nah man it dint help,
    I went to mobile/library/cookies/ and the file inside i made it into 0777
    I tried it but still nothing!

    And yes i am running 1.1.3

    BTW: I dont have a folder in "root/var/mobile/Library/Cookies"

    any other suggestions?

    What about like The customize 1, you had to execute something "ln -s /private/var/root/Library/Customize Customize"
    Would i have to do the same thing here i really need to fix this so plz help me if you know how to, and thx!
  7. kobrata

    kobrata New Member

    Joined:
    Feb 28, 2008
    Messages:
    39
    Likes Received:
    0
    :d :d :d: d: dnvm Fixed It Thx Man Helped Alot I Also Right Clicked The Folder Customize In Root And Went To Commands And Clicked Execute Then It Worked, Thx A Lot!!! :d :d :d :d :d
  8. eraserhead

    eraserhead New Member

    Joined:
    Feb 3, 2008
    Messages:
    267
    Likes Received:
    2
    Device:
    iPhone 4S (Black)
    Sorry the path wasn't exact, I was going from memory. Can't SSH into my Ipod at work, but you got the idea

    Please Register or Log in to view images



    Is this only certain websites like facebook? Or is this happening on all pages? Recent problem or always had it since you went to 1.1.3?

    Not sure on the customize fix, I used the updated customize from Sklar to fix my issue.

    The only other thing I can think of is checking 1.1.3 Tweaks, there are a couple of Safari Patch's in there, but I'm not sure either of them would fix your problem.
  9. eraserhead

    eraserhead New Member

    Joined:
    Feb 3, 2008
    Messages:
    267
    Likes Received:
    2
    Device:
    iPhone 4S (Black)

Share This Page