Run two Cutsomizes at once

Discussion in 'Customize 2.0 Discussions' started by Masky64, May 9, 2008.

  1. Masky64

    Masky64 New Member

    Joined:
    Nov 4, 2007
    Messages:
    1,148
    Likes Received:
    6
    Is it possible to run both Skylar's modded customize and Customize 2.0 at the same time, like as different apps?
  2. BroadStBullies

    BroadStBullies Well-Known Member

    Joined:
    Dec 15, 2007
    Messages:
    2,007
    Likes Received:
    26
    Device:
    2G iPod touch
    it might be, but on the springboard they both say customize so I dont know it would be weird though
  3. zerodash

    zerodash New Member

    Joined:
    Mar 13, 2008
    Messages:
    181
    Likes Received:
    1
    it would be possible if u knew what to rename each file
    difficult but possible
  4. lazyasada

    lazyasada Banned

    Joined:
    Jan 13, 2008
    Messages:
    2,000
    Likes Received:
    52
    you just need to get the package and the repo it is in with the code and change the package name to what ever you want then go to the repo and in the location part change the location where you put the folder in
  5. Masky64

    Masky64 New Member

    Joined:
    Nov 4, 2007
    Messages:
    1,148
    Likes Received:
    6
    Maybe Skylar should rename his version of Customize to something else.

Share This Page