roms don't show up!?

Discussion in 'Gameboy Advance emulator (gpSPhone)' started by maddskillzz5, Dec 30, 2007.

  1. maddskillzz5

    maddskillzz5 New Member

    Joined:
    Dec 9, 2007
    Messages:
    9
    Likes Received:
    0
    hey guys, I recently installed gpsphone, and everything else (the rom and the bios)
    (I had to make Roms and the GBA folder myself.) and now the rom isnt showing up when i start gpsphone on my ipod touch...

    it says no roms found etc. (place in var/something)

    Any suggestions?

    Thanks,
    Mark
  2. Joseph

    Joseph Retired Moderator

    Joined:
    Oct 21, 2007
    Messages:
    2,749
    Likes Received:
    51
    Double check the name... it's case sensitive, exactly like this: ROMs and GBA, hope that helps ^^

    Cheers,
    Joseph
  3. nightfall

    nightfall New Member

    Joined:
    Oct 18, 2007
    Messages:
    172
    Likes Received:
    3
    Did you set the proper permissions?
  4. maddskillzz5

    maddskillzz5 New Member

    Joined:
    Dec 9, 2007
    Messages:
    9
    Likes Received:
    0
    hey thanks a lot, i had it typed ROMS instead of ROMs...it works!
  5. ruffriders23

    ruffriders23 New Member

    Joined:
    Dec 20, 2007
    Messages:
    56
    Likes Received:
    0
    I have the problem where I created a folder and named it wrong, and somehow there is a file with the name GBA. So, the Touch won't let me rename the folder to GBA. How do I delete either the Gamebo Advanced folder or the GBA file?

Share This Page