restore problem

Discussion in 'iPod touch' started by pnasca, Nov 18, 2007.

  1. pnasca

    pnasca New Member

    Joined:
    Oct 20, 2007
    Messages:
    401
    Likes Received:
    2
    Device:
    iPod touch
    i try and restore my ipod and it says fail to restore(1604)??????? wat do i do?
  2. TheRapture

    TheRapture New Member

    Joined:
    Oct 28, 2007
    Messages:
    598
    Likes Received:
    1
    Make sure you put it in force restore

    Hold the top power button and the home button untill it promotes you to connect to itunes
  3. pnasca

    pnasca New Member

    Joined:
    Oct 20, 2007
    Messages:
    401
    Likes Received:
    2
    Device:
    iPod touch
    ya i did that and the restore continies to fail????/
  4. a9205

    a9205 New Member

    Joined:
    Oct 12, 2007
    Messages:
    122
    Likes Received:
    0
    Device:
    iPhone 4 (Black)
    iPod must b connacted to pc or mac
  5. 1god1king

    1god1king New Member

    Joined:
    Nov 12, 2007
    Messages:
    389
    Likes Received:
    0
    try uninstall itunes then reinstall itunes as suggested in the force ipod restore guide

    also suggested try a different Pc
  6. pnasca

    pnasca New Member

    Joined:
    Oct 20, 2007
    Messages:
    401
    Likes Received:
    2
    Device:
    iPod touch
    i restored it by changin computer but now my normal comp wont reconize it?
  7. pnasca

    pnasca New Member

    Joined:
    Oct 20, 2007
    Messages:
    401
    Likes Received:
    2
    Device:
    iPod touch
    help?????/
  8. 1god1king

    1god1king New Member

    Joined:
    Nov 12, 2007
    Messages:
    389
    Likes Received:
    0
    OK try uninstalling itunes and then reinstalling it

    Please Register or Log in to view images

  9. pnasca

    pnasca New Member

    Joined:
    Oct 20, 2007
    Messages:
    401
    Likes Received:
    2
    Device:
    iPod touch
    ya that doesnt work wtf why id this so hard to restore?
  10. 1god1king

    1god1king New Member

    Joined:
    Nov 12, 2007
    Messages:
    389
    Likes Received:
    0
    only trying to help did you try restarting pc after installing
    then a different usb port

Share This Page