Reset Cydia (or so)

Discussion in 'iOS Jailbreak & Cydia' started by Bulbuzor, Nov 29, 2009.

  1. Bulbuzor

    Bulbuzor New Member

    Joined:
    Sep 20, 2009
    Messages:
    417
    Likes Received:
    0
    Device:
    3G iPod touch
    Hey guys

    Alright, so I messed up my Cydia (again lol), and there is no more sources/packages.
    I have aborted a refresh or whatever cause it was long to load.

    Here's what happen:
    I open it and it says "Encountered a section with no Package: header"
    Then it load datas
    Download Releases and blablabla
    Another pop-up, Error: Refreshing datas (I traducted cause I have it in French), Failed to fetch httpd://d.imobile blablabla
    Load datas again
    I pop-up and it says "Encountered a section with no Package: header"
    And finally, load datas for the last time

    And well, there's no source, neither a package, nothing

    Is there any way I could reset it? (to get again the sources etc) (without restoring my iPod)

    Thanks

    Please Register or Log in to view images



    Nikola

    Edit: I also noticed that I can't add source :'(
  2. Bulbuzor

    Bulbuzor New Member

    Joined:
    Sep 20, 2009
    Messages:
    417
    Likes Received:
    0
    Device:
    3G iPod touch
    edit: how can I install it torought SSH? I desinstalled it, I thought I could re-install with blackra1n
    I read this: http://iphoneworld.codinghut.com/2009/08/installing-cydia-over-ssh/
    But can't find out where to type the thing

    I do have Terminal, OpenSSH, etc

    thanks

    rere-edit: a damn Cydia came back out of nowhere haunting me.. still the same problem :'( what to do?

    Please Register or Log in to view images

  3. Bulbuzor

    Bulbuzor New Member

    Joined:
    Sep 20, 2009
    Messages:
    417
    Likes Received:
    0
    Device:
    3G iPod touch
  4. SiXAXiS

    SiXAXiS Banned

    Joined:
    Dec 19, 2007
    Messages:
    1,915
    Likes Received:
    5
    Device:
    iPhone 3GS (White)
    If its truly screwed, rejailbreak.
  5. smil3z

    smil3z New Member

    Joined:
    Dec 2, 2009
    Messages:
    112
    Likes Received:
    0
    Device:
    iPhone 3GS (Black)
    blackra1n realizes when a device is jailbroken and doesn't install so it would be no good.

    unless you restored etc. etc.
  6. Bulbuzor

    Bulbuzor New Member

    Joined:
    Sep 20, 2009
    Messages:
    417
    Likes Received:
    0
    Device:
    3G iPod touch
    It changes nothing when I make it ra1n again..
  7. smil3z

    smil3z New Member

    Joined:
    Dec 2, 2009
    Messages:
    112
    Likes Received:
    0
    Device:
    iPhone 3GS (Black)
    you must restore first
  8. Bulbuzor

    Bulbuzor New Member

    Joined:
    Sep 20, 2009
    Messages:
    417
    Likes Received:
    0
    Device:
    3G iPod touch
    a damn... so no way to use cydia without restoring? :'(
  9. smil3z

    smil3z New Member

    Joined:
    Dec 2, 2009
    Messages:
    112
    Likes Received:
    0
    Device:
    iPhone 3GS (Black)
    nope.
    well then again, if you have ipod touch 1g or 2g less than 3.1.2, you can update in itunes without loosing anything, but the jailbreak will be removed.

    then you can rejailbreak with blackra1n
  10. Bulbuzor

    Bulbuzor New Member

    Joined:
    Sep 20, 2009
    Messages:
    417
    Likes Received:
    0
    Device:
    3G iPod touch
    I don't want to loose all my datas .. :s

    Uh... is there a way to SSH it? What is making it impossible to re-install? I mean, after I deleted it, I was able to re-install, thought the same problem was still there

Share This Page