Repo Wont Load on Installer!

Discussion in 'iOS Jailbreak & Cydia' started by dietztho000, Mar 14, 2008.

  1. dietztho000

    dietztho000 Member

    Joined:
    Jan 26, 2008
    Messages:
    566
    Likes Received:
    17
    Device:
    3G iPod touch
    1 person likes this.
  2. Axis

    Axis Super Moderator Staff Member

    Joined:
    Dec 2, 2007
    Messages:
    6,288
    Likes Received:
    133
    Device:
    iPhone 4S (White)
    It's googlepages, so who knows? It could be out of bandwidth...


    i will look through the xml file though.
  3. dietztho000

    dietztho000 Member

    Joined:
    Jan 26, 2008
    Messages:
    566
    Likes Received:
    17
    Device:
    3G iPod touch
    Thanks hellrider

    Please Register or Log in to view images

    Just PM me or join the IRC

    Please Register or Log in to view images

    Or another post here

    BTW, no any other good site for hosting?
  4. full1

    full1 New Member

    Joined:
    Jan 23, 2008
    Messages:
    475
    Likes Received:
    9
    couldn't see aything wrong with it
  5. dietztho000

    dietztho000 Member

    Joined:
    Jan 26, 2008
    Messages:
    566
    Likes Received:
    17
    Device:
    3G iPod touch
    Fixed it, Had a & in it and XMLs dont like that xD
  6. OneFan

    OneFan Active Member

    Joined:
    Feb 25, 2008
    Messages:
    949
    Likes Received:
    67
    Device:
    iPhone 4 (White)

    i told you that!....lol. now rep me..

    Please Register or Log in to view images

    Please Register or Log in to view images

    Please Register or Log in to view images

    1 person likes this.
  7. dietztho000

    dietztho000 Member

    Joined:
    Jan 26, 2008
    Messages:
    566
    Likes Received:
    17
    Device:
    3G iPod touch

Share This Page